Мондео МК3 2002 TDCI 130 к.с. 6 скорости

Започната от chokolino771, 18 Май 2015 21:31:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

chokolino771

Колеги възможно ли е 2002 година е 130коня 6 скорости ,а даже сега виждам на симката че е и с касетофон не СД . Днес човека дойде при мен от Разград ,направо уби коня  ;D

TourneoRS

За скоростите и кАстифона не знам, ама вътре е кочина от тези цигари. (wtf)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

ihovahi

Много интересно. Но според мен е сложил само топката на скоростният лост.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

chokolino771

Ха ха ха ха,това не го загледах,моите очи станаха така като видях шестата,викам бахти един път няма ли и аз да взема нещо далаверско  :D.Васко не е бе каза че много го разтоварва шестата,значи я има.

TourneoRS

Касетофона стои неестествено , май е присаждан. Оригиналния ако е сдал багажа ... Всъщонст я го разгледай хубаво, да няма и други скрити лимонки  :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

ihovahi

Преди фейса шест скорости няма. Ама чак мотор и скорости и комп и кой знае какво не ми се вярва чак толкова да се е заигравал.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

chokolino771

Не вярвам да ме е излъгал за шестата,стана въпрос за разхода и тогава ми каза че на 6та му падат оборотите а скоростта е по-голяма.Утре ако дойде да му кодирам дюзите ще се кача да го пробвам да видя и ще снимам даже . Баси Форда върха на сладоледа  (rofl)

Иван Вълков

Според мен е сменил кутията. А със нея маховик съединител и лагер помпа.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

chokolino771

Ами нали и компютъра управлявал нещо,скоро писах тука  мисля по този въпрос и ми казаха , че компютъра няма да може да я управлява.Предполагам ще е свързано нещо с оборотите ама не знам......

hotblooded

Някой беше пробвал да слага 6 степенна кутия на кола която оригиналдЪ е с 5 скроости - и беше ударил греда. Ако е 2002 може да е сбирщайн - двигател и скростна кутия да са сменени комплект с компа... 

Alexi

според Wiki 6 степенната кутия се появява още с излизането на модела  ,а конкретния дори е ТДЦИ не е от най първите

chokolino771

Верно Мондеото е с 6 скорости,даже таблото е с новата двуцветна снежинка а е не е като при нас една жълта и една червена и показанията на температурата и горивото са от старите,странен модел поне за мен.Ето една снимка на лампичките

Има голям проблем момчето,много му играят оборотите , динамото му го видях отива 15,8-16
,предполагам от там да играят обаче влиза и в авариен режим.Дюзите са добре,на два пъти му даде грешка на помпата,една беше за блок за управление ама трябваше да я щракна.ЕГР има две букси които стоя по средата на колекторите и от там тръгват два маркуча,уж електронен пък като го затапих не дава никаква грешка,не трябваше ли да отчете нещо ?