Mondeo TDCI 2002

Започната от chokolino771, 06 Май 2015 17:26:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

chokolino771

Хайде и аз да покажа новата ми задница,нищо че друго не съм показвал.Това засега е последно което имах да правя,малко ще покарам пък после ще мисля какво друго.

ihovahi

Ей показа го това хубаво Мондео (макар и само задницата  :D). Кажи какво си правил по нея ааа колата де  :))
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Иван Вълков

Бива супер задник вади.... :)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Septerra

Това колата от профилната ти снимка ли е? Тя не е ли преди фейса? Много работа си свършил! Много е хубава! :)

Dmitarcho

Мда...попринцип е преди фейса :) само конзолата да си смени вътре, и няма да се познава ;)
Ръца Пръца

chokolino771

Преди фейса е да , моята е по-дъртанянска от вашите ама си ми харесва така.По-нататък ще обновявам парка ама таз догодина (rofl).Ето я и отпред и отстрани.Сега чакам едни 17ки,че с тея брони малки взеха да се виждат джантите.Вече е с бели мигачи,само се чудя как да прехвърля предното
стъкло с подгрева.

martin1977

Мое мнение - не ангажирам никого с него:
1. Махни лайсните от вратите
2. Боядисай на предната и задната броня лайсните с цвета на колата
3. По-хубави и по-големи джанти
4. Снижаване с поне 30-35мм отпред и отзад
5. Таблото не го пипай - страхотно е, а и преди фейса е по-красиво от фейсовото
6. Един бежов кожен салон с подрев направо заспива на тази кола
7. Като цяло е "трепач" колата ти  8)

chokolino771

Аз се подготвям за твоя салон да знаеш :D

Septerra

Колега, много добра работа! Колата изглежда много добре.

Можеш ли да ми кажеш как сложи долната решетка в предната броня? Взех си същата, но захващането е различно спрямо базовата за фейслифта 2004 година.

ihovahi

Иво, на мен твоята кола и така ми изглежда повече от идеална. Към дабъл дина вързал ли си камера?!

chokolino771

Не съм Васко,не знам как .Предполагам ще се справя ама не остава време,даже антените на навигацията и телевизията съм ги пуснал в жабката.Septerra не знам батка ,купих я така цялата и само я боядисах,не знам как се слага иначе.И сега наистина ще сваля лайсните от броните и ще ги пръснем и тях в такъв цвят,задната броня верно че беше цялата в един цвят като я купих.Айде пак малко намерих за правене и без това ще сменям обтегача на ремъка.

Alexi

според мен няма какво да се пипа повече ,ти я позлати тая кола :)) салона ти си е хубав не го барай и е много рядък светлия плюш на Ghia

CHEFOBG

Аз имам идеа кво да и бутнеш още.Лип сполер на багажника и праговете зетек да си дойдат при бронята;-)

chokolino771

я дай снимка на праговете  че не знам какво представляват ако имаш праговете де.иначе проблем няма винаги съм мераклия за нещо ново

chokolino771

Мислех да не качвам снимките ама му се кефя как стана та затова

Сега остава да изпера салона , че лятото не можах , сега да ми е по-гадно.И кормилото и подлакътника мисля да ги направя така.

Dmitarcho

Много добре е станало ;) Ти ли го прави...или го дава на майстор ;) Да знам кого да хваля
Ръца Пръца

ihovahi

Браво Иво. Много добре, даже идеално се е получило  (fri)

chokolino771

На майстор ги дадох , че иглата ми се счупи (rofl) .Другата седмица ще дам кормилото и подлакътника от другия Форд и така пак си карам колата и след това си ги сменям.Митак на твоя салон също ще залепне такъв цвят

Иван Вълков

Станало е много добре....само ме притеснява проблема с чистота та. Смисъл това кремаво ще се зацапа бързо си мисля.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

красиво е ,но не трябва да го пипаш много много :)

chokolino771

Поне не с мръсни ръце,ама сега го кара жената ,че продадох нейната,ама като се има предвид какви са улиците тука лоста не се пипа много много :D

Mondeicho

Колега, ти когато слага тази задна броня от последния модел, прави ли нещо по тръбата на  задното гърне?
Аз сложих същата броня, но на магистралата ми стопи част от добавката от изгорелите газове?
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

chokolino771

Ами не съм ама като гледам и при мен май ще се получи същото.Ще ходя при някои тенекеджия да ми завари едно парченце.

chokolino771

Сега сложих е такива крушки и свети много добре.

Mondeicho

По силни са предполагам от халогенките, защото така трудно може да се прецени....

V.Buzev

Добре изглежда поне на снимката. От къде ги пазари? На осветлението на задния номер пак ли са диодни?

chokolino771

диодни са и на номера,вътре всичките съм ги сменил пак с диодни,в краката,двата плафона и четирите крушки в таблото а и забравих и в багажника.По добра е светлината с тях на номера и плафоните са диодни плочки а в краката и таблото са Т10 .В таблото с с по 5 диода с в краката с по 28 диода.

Alexi

я снимай таблото нощем ,че там имам една изгоряла и се замислям да сменя всички с диодни

Mondeicho

Аз щях да искам същото и ако може модела на крушките за да не налучкваме на принципа проба-грешка

chokolino771

Ето Алекси как изглежда , не знам дали се вижда ясно.Утре ако имам време ще снимам крушките.