Проблем относно Навигация/СД - Решен!

Започната от Continuer, 03 Май 2015 00:40:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Continuer

Добър вечер и поздравления за форума! Днес видях, че диска за навигацията ми го няма, открих само кутийката, която беше празна.  Изобшо трябва ли ми този диск за навигацията ? 1ви въпрос: Възможно ли е, в СД-то да се вкарат повече от един диск ? 2ри въпрос: Навигацията понякога успява да се свърже, понякога не ( незнам диска дали е вътре или не ). От какво зависи това, че не се свързва всеки път навигацията.?

Колата е 2009 година.

Continuer

Днеска като се опитах да пусна навигацията се свърза, а вчера бях пробвал 3-4 пъти не се включи. По странното е, че на едно и също място я пробвах, тоест не е нещо, да кажем, че няма връзка из раюна... немога да разбера, защо не иска да зе свърже всеки път. Моля някой ако има някакви идеи, да сподели. Мерси!

hotblooded

Обръщал ли си внимание дали е облачно когато не иска да се свързва, а чисто когато се връзва?

Continuer

Благодаря, че се включи. :) Ами и в 2то варианта беше облачно и дъждовно. Възможно ли е в СД-то да се сложат 2 диска ? Защото в СД-то нямам диск, а се чува как върти СД-то...

Continuer

Хммм мисля, че намерих нещо ново:) утре ще го пробвам. http://youtu.be/IE4rdJHYQmc

hotblooded

Представа си нямам, нямам фордовска навигация, просто имах подобен проблем с една "лаеща" навигация...

Continuer

То аз не, че ще я използвам де, но все пак ме дразни, че не работи както трябва :) Ако намеря нещо ново по случея ще пиша

Continuer

Здравейте колеги! Проблема с навигацията го реших. Мисля да ви споделя какъв беше "малкия проблем" Може да бъде полезно на някой.  Проблема беше решен по следния начин: Извадих диска от тайника на СД-то, и го почистих! Явно предишния собственик , не го е правил от 2009 година :)
ПС: На по-горния пост, има видео на което е показано къде е диска за навигацията. Препоръчвам ви, да внимавате с пластмасата като я вадите. Успех на всички!

Dmitarcho

Няма ли упътване тази навигация, в нея не е ли опоменато за този "тайник" ? Иначе къде ще ти дойде на акъла,че това е капаче, че и диск има отдоло ;)
Ръца Пръца

ihovahi

Добре, че с това се е оправил проблема. Хубаво е, че сподели и как се е оправил точно  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Continuer

Ами в ръководството го няма, предишния собственик също не го знаеше. Добре, че е интернет. :)

didovrabeca

Колега може ли да направиш копие на този диск и да се видим някаде да пробвам моята навигация??? Или да я пробвам с твоя диск само да знам в моя диск ли е проблема или в самата навигация :)

Mondeicho

Той човека може и да не е с тази кола вече, минало си е време оттогава. ???
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.