Ford Focus TDCI 1,6 115 к.с.

Започната от Yoli, 27 Март 2015 13:17:46

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Yoli

Здравейте, колеги,
искам да се похваля, че на 12.03.2015 г. станах горд собственик на Форд Фокус ТДЦИ 1,6, 115 к.с. 2012 г. черен красавец. До съвсем скоро имах много големи съмнения, а до преди месец дори не можех да си помисля, че ще си купя някога форд  ??? :-X, но... сега вече няма кой да ме убеди, че това е уникална кола  8). Хич не ме интересуват различните вицове и подигравки. Мога само да кажа, че само човек, който не е карал такава кола може да се присмива.
Това е от мен колеги, радвам се, че съм част от Вашата общност  ;D.

Иван Вълков

Дай да го видим тоя фокус, че и ние да му се порадваме.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Septerra

Честито, колега! Карал съм такъв и знам, че е рай на пътя! Много безаварийни километри.

Дай малко снимки да изплакнем и ние очите... :)

Yoli

На ясно съм, че трябваше и снимки да кача, но трябва да си призная, че все още не съм я снимал. Това се дължи на първоначалната емоция и когато ми остава малко време се заигравам с нея, за да мога да я разуча, че още има неща, които не са ми ясни как се случват. Обещавам уикенда да я снимам и да кача снимки.
П.С. Благодаря за пожеланията и да, наистина е страхотна на пътя. Даже успях да я пробвам веднъж до Хасково и веднъж до Пазарджик. Първоначални впечатления - уникална.

Dmitarcho

Честито колега ;) Много безаварийни километри заедно ;) Само гориво и масло да и сипваш :)
Ръца Пръца

ForeverFord

Честито,много безаварийни и само да те слуша!!
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

ihovahi

Честито и от мен и добре дошъл. Чакаме снимки  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!