Залюляване при завой

Започната от piksi88, 25 Януари 2015 20:19:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

piksi88

От скоро забелязах че на десен завой колата всеедно се залюлява всеедно мие супер мека предната гума това от какво може да е за да знам какво да очаквам. Някъкво люлеене се получава?

Alexi

peterpetroff

Вероятно и биелета. Тампони на стабилизираща щанга също...Прегледай си предницата в сервиз. Не си играй с тия работи- сериозни са откъм сигурността ти с този автомобил. Сериозно!

piksi88

Колеги колата днес беше на сервиз. Човека каза, че всичко е наред с колата и не знае за какво се държи така и после се загледа  в задницата и ми каза че на око дясната гума е по "разкрачена" . Като имаме предвид колата е минавала реглаж миналата пролет. Възможно ли е да е от това и къде мога да си нарпавя читтав реглаж

G_o_c_e_v

На хеча ми се люлееше задницата в завой с по висока скорост. И това беше заради тампони на напречните носачи (долните). След смяната им, люлеенето спря, но опасах чисто нови гуми за едно лято и зимата се държеше странно. Минах реглаж на преден и заден мост в Русе и колата заспа напълно.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Milcho

А проверихте ли тези работи?

Цитат на: Alexi в 25 Януари 2015 23:07:01
амортисьори
Цитат на: G_o_c_e_v в 02 Февруари 2015 22:40:58реглаж на преден и заден мост
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

piksi88

Описах доста подробно на човека какъв е проблема той ме увери, че е прегледал всичко. Не съм му стоял на главата да видя дали е прегледал всичко. Мисля сега да направя един реглаж пък да видим тогава

VENTCI

Внимавай с реглажа на задния мост - често развалят регулировката (ако вече някой не я е развалил) - много трудно се оправя.

piksi88

Днеска бях в Автосервиз Експрес 2 - Дружба. Преди да преминем към реглажа човека реши да огледа ходовата част и отзад намери разбити тампони на носача. Сега предстои смяната им и после реглаж. Как Иво от Томфорд ги е пропуснал не знам, но съм щастлив че се намери проблема. Благодаря на включилите се ще пиша за развитие.