Ъглошлайф

Започната от marti1996, 18 Януари 2015 19:08:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

marti1996

Бюджетът ми е до 50-60лв за някое флексче да си имам под ръка просто, парите са малко но така и така ще ми бъде взет, та да не увисвам с много пари.

Иван Вълков

В Лидъл има оферта. С 2 или 3 години гаранция е. Само да вметна че не е от най-малките флексове а среден. Иначе аз имам един малък китаец RTR за 27 лева досега не ме е предал, ползвам го за домашна употреба.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

marti1996

какво мислите за марката ""raider"" а как се работи с флекс просто никога  не съм работил

Иван Вълков

С флекса се работи внимателно и с предпазни очила. Внимавай с искрите да не се изгориш като започнеш да режеш. Препоръчвам да не режеш ламарина че да не счупиш диска. Марката Райдер....ми Китаец с гаранция и според мен за домашни цели е супер.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

Внимавай на къде ще отиват искрите, купи си и предпазни очила - попадането на стружка в очите е крайно неприятно и скъпо. Не режи в банята - освен че шума е още по гаден, искричките (горещи частици метал и абразив) увреждат непоправимо фаянса. Никога не махай предпазителя на диска, винаги дръж с две ръце, ако режеш дърво с диск за метал - да знаеш че после тоя диск има склонност да затяга ако режеш метал, ако ползваш полир-шайба и търкаш "черно" - после не търкай неръждавейка с нея...

Alexi

недей Райдер освен ако не го взимаш за еднократна употреба

tropper

^ Абсолютно.

Преди 7 години купихме един пистолет за горещ въздух Raider за около 30лв. След 10 мин. работа още същия ден издъхна. Върнахме се в магазина, приеха рекламацията, доплатихме още около 30лв и взехме Skil. Още се ползва душманската - по час и половина през два-три дена.  :D
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Alexi

аз си купих машинка за полиране на Райдер ,на първото полиране изгоря някъде на 4тия детайл  :)) смениха ми я без никакви увъртания с нова ,ползвах я 1 път с почивки тоя път и я подарих на баща ми - голям боклук е моторчето е много слабо и грее като за световно

TourneoRS

Ти да не си полирал яхтата  :)) , и аз имам полир машина на Райдер , засега нямам проблеми 5-6 коли съм полирал/пастирал - всяка по два пъти .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

мъчих се .. после я дадох на професионалист - нито знам какви пасти да ползвам нито колко да натискам или колко време да обработвам дадено място и реших да не си правя експерименти със собствената си кола

pAbLo

О.К. от Баумакс.
Един диск замина вече а машинката е жива все още :D
П.С. Ползва се чат пат за по 1-2 часа макс ^-^
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Иван Вълков

Абе всичко е късмет, аз имам пистолет за горещ въздух, зеге и са ползвани душманската ми още са живи.

Pyrhel

Значи са менте на Райдера (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pAbLo

Ако са от първите бройки - може.
И аз имам една бормашина с регулиране на оборотите - четките светят понякога,бърка обороти от време на време НО работи (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D