Пешеходец се удря умишлено в колата - помощ

Започната от marti1996, 12 Декември 2014 10:22:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

marti1996

Днес бях спрял на светофар при което ми остават 5 секунди, включвам си на 1-ва и чакам през това време от пред ми прелита циганка с дете и го бутна към капака ми, ударих аварийките и я попитах какво става и добре ли са , тя ми вика че съм ги бил ударил и щяла да викне полиция като каза че ако съм дадял някой и друг лев можело да си тръгнем по живо по здраво, направо побеснях и си заминах, та въпроса ми е може ли да стане нещо, започна да крещи как номера го имала.

Marlboro

Ако реши да разкаже на полицията, как си бутнал детето и си тръгнал, може да стане доста зле и доста трудно да доказваш, че не си виновен, особено като си напуснал мястото.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

marti1996

да но аз реално не съм го бутнал, то тя го бутна :-[

Marlboro

Вероятно е така, но ти не си останал за представиш твоята версия, пред който трябва. Много ме съмнява, че ще има реакция от нейна страна, целта е да се вземат пари на място, надали ще подава жалби. Ако все пак има развитие, гледай да имаш поне двама "свидетели".
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Dmitarcho

Гледал съм записи от камкодери в Русия ....И там има такава практика - хора да се блъскат в бавно движещи се се коли и да да искат пари след това. Човека само показа, че има камера в колата която снима - онези чак започват да се извиняват и дим да ги няма :)
Ръца Пръца

Alexi

мда и аз съм гледал камери в Русия .. един не позна човека на когото да направи тоя номер от колата слезе един към 2.20 и към 150 кила и му наби 3-4 юмрука и още толкова шута и си замина а оня остана да лежи там предполагам поне 2-3 часа е лежал :))

marti1996

незнам от такива стъкломиячи, изкачащи пред коли и тнт си намразих книжката и колата  :-[