focus 1.8tddi 90hp скорости

Започната от marti1996, 15 Ноември 2014 08:27:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

marti1996

от начало влизаха като масло после започнаха да изъркват при вкарване, дори ми изхвърли 1-ва скорост при потегляне,
моля помагайте  :-[ :-[ :-[ обичам фокусника. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
впрочем проблема се появява на 3-та най вече

opex

Ако го прави на всички скорости може да е от жилата или от механизма. А 3та по принцип е детска болест на тези кутии - бързо се износват синхронизаторите и хърка дори всичко друго да е наред освен ако човек не се приучи да цели оборотите, в които влиза леко предавката без хъркане.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

marti1996

незнам но като подам междинна газ и влиза като масло :-\

Dmitarcho

Смяна на масло в скоростната кутия ? Колега с Мондео мк3 имаше проблем с първа и втора предавка сутрин .. след смяна на маслото нещата се оправиха.
Ръца Пръца

marti1996

нямам идея, аз не съм го сменял а незнам и какво

piksi88

Аз имам същия проблем с 3 тата скорост. Но при мен винаги са били така .Предстои ми смяна на масло + добавка ще споделя резултата

marti1996

вече нямам този проблем, просто баща ми ми каза да се включват леко и да се минава всеки път през нулата и нещата заспаха няма хъркане няма мъркане  8)