Mondeo mk3 Titanium X

Започната от Zhivko, 11 Ноември 2014 23:47:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Zhivko

Привет на всички!
Реших и аз да представя моето комби,а после и неговите болежки.Но първо за колата,а тя е Mondeo mk3 2.2 Titanium X,рожден ден по VIN 28.10.2004.
Ето и скромния снимков материал от деня на закупуването.Със старите табели.

Без автопилот,навигация и подгряване на седалките.Мисля,че всичко друго като екстра за този модел е налице.
Бих казал,че няма нещо което да ми липсва,освен правилно работещия климатроник.Тук вече ще се обърна към всички,които могат да помогнат на база опит да разреша една от мистериите случващи се в моя кораб.
Когато колата е вече на път климатика не променя посоките на духане,не реагира на намаляване и увеличаване на градусите.Мога да го пускам и спирам по време на движение,но реагира само на промяна силата на духане на вентилатора.За да променя температурата и потока на въздуха трябва да спра колата,да изключа контакта и така при всяка промяна.
Другото странно нещо е късното появяване на цифрите на борд компютъра,когато включа контакта.Давам на контакт,а цифрите се появяват след десет секунди.
Има и някой други болежки,които имат обяснение,но искат време и пари.

ihovahi

Здравей и добре дошъл. Колата изглежда супер, със здраве да си я караш  (fri) и само пари за гориво да даваш.
Ако може покажи и интериора.

Най-правилно е да пуснеш отделни теми за проблемите, които има колата.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Zhivko

Цитат на: ihovahi в 11 Ноември 2014 23:51:44
Здравей и добре дошъл. Колата изглежда супер, със здраве да си я караш  (fri) и само пари за гориво да даваш.
Ако може покажи и интериора.

Най-правилно е да пуснеш отделни теми за проблемите, които има колата.

Благодаря за добрите пожелания  (fri) Снимки ще направя след 2-3 седмици,че колата не е с мен.
За проблемите ок.

SICKandPROUD

Страхотна кола. С много кеф и без проблеми да си я джиткаш колега.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Dmitarcho

Честита придобивка :) Тя с голямото мотор - супер. Дано се оправят проблемите. Много безаварийни километри заедно :)
Ръца Пръца

ilko

Честито и от мен! Това мондео от Бургас ли го взехте, въпреки че е с регистрация от Добрич?

Иван Вълков

Честито и от мен колега само безаватийни мигове.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Zhivko

Благодаря на всички за добрите пожелания.
Цитат на: ilko в 12 Ноември 2014 08:25:39
Честито и от мен! Това мондео от Бургас ли го взехте, въпреки че е с регистрация от Добрич?
Да от Бургас го взех.

Zhivko

Колата се продава!
обява - цък
След като всичко смених и отремонтирах, дойде време да се разделим. Всъщност ние не сме се събирали. Поради стечение на обстоятелствата стана така, че купих кола, а не можах да я карам. Просто я взех, хвърлих около 3000 лв за да ми е спокойно когато съм в нея, но всичко се оказа напразно. Сега продавам кола,която подготвих да карам години наред.
Цената 6800 е символична. Реално няма как да си върна парите, които съм вложил.Но и не искам да я държа в България и да я карам веднъж в годината.
И за да няма задни мисли, ще поясня. Живея в чужбина и карам сужебна кола. Досега се прибирах често заради семейството, но сега се изнасяме всички.

Dmitarcho

Жалко, че така са се стекли обстоятелствата. Дано попадне в добри ръце ;)
Ръца Пръца