Подгрев на предно стъкло

Започната от cyki75, 09 Ноември 2014 05:02:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

cyki75

Колеги имам функция подгрев на предно стъкло,но не ми работи от страната на водача.Разбрах че бушоните са два но не знам къде се намират.Моля да ми помогнете.Колата е форд фокус 1,8 тдди.

dj_nako

Същия проблем и при мен, само че работи пред шофьора а пред пасажера не работи. Бушоните са отпред в двигателя и са Номер Ф11 и Ф13 по 30А за всеки кръг. При мен са здрави и не знам откъде е проблема.

pi4o

Колега, погледна ли клемичките и обувките дали са добре? Да не да са окислени и да не контактуват нормално. Не съм сигурен точно къде се намират, но гледах в ю-туб, май са някъде под пластмасовата кора отвън в краищата на стъклото. При мен имаше проблем с подгрева на задното стъкло, та се наложи да позачистя контактните повърхности на клемите и се оправи. Дано си решиш проблема по-скоро, че като гледам комшиите как стържат сутрин ми се плаче... А подгрева на предното стъкло си е суперска екстра. Много ни завиждат  ;D другите марки за това.

Dmitarcho

Буксите за джама са под корите на чистачките, до калниците. Зависи как не грее подгрева ? Ако не грее цялата половина - тогава има смисъл да се гледат буксите. Ако не е цялата половина, а някаква част от половината - са изгорели нагреватели :(
Ръца Пръца

velkov914

Цитат на: pi4o в 17 Декември 2014 14:06:22
Колега, погледна ли клемичките и обувките дали са добре? Да не да са окислени и да не контактуват нормално. Не съм сигурен точно къде се намират, но гледах в ю-туб, май са някъде под пластмасовата кора отвън в краищата на стъклото. При мен имаше проблем с подгрева на задното стъкло, та се наложи да позачистя контактните повърхности на клемите и се оправи. Дано си решиш проблема по-скоро, че като гледам комшиите как стържат сутрин ми се плаче... А подгрева на предното стъкло си е суперска екстра. Много ни завиждат  ;D другите марки за това.

Колега, къде се намират клемите на задното стъкло, защото моето въобще не грее. Подменяно е в Италия и предполагам че там не са го свързали.

Petar 1966

Здравейте,и на мен стъклото от към водача не загрява.Колата е Мондео 3,2.0TDCI.Бушоните дали и тук са два.,и къде се намират и кои са?
Много благодаря предварително!
Животът иска жертви,но няма да сме ние!