Премахване на ключ

Започната от oikotio, 18 Октомври 2014 17:37:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

oikotio

Жена ми изгуби пред нас нейните ключове от Кугата. Като излязохме да ги търсим намерих само ключодържателя, но ключа го нямаше и тогава я скрих и като някакви малоумници не я караме. Как се маха ключа от колата, за да не може да се отключва и пали с него?

Dmitarcho

Не знам дали може да се махне даден ключ от компютъра ... На диагностична апаратура, и най-вероятно ще трябва да се препрограмират другите ключове ;)
Ръца Пръца

randity

Колега, отиваш в най-близкото Мото-Пфое. Там ще премахнат всички ключове, след което трябва да се програмират поне два!
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

Alexi

каско няма ли тая кола .. карай смело

supertorr

Алекси,  то хубаво Каско, но ходи го чакай [emoji17]
Солено ще излезе това невнимание.  Как е казано по-горе отивай в Мото Пфое

Pyrhel

Отключване/заключване можеш да оправиш сам. Паленето - не.
За да махнеш ключ от паметта на централното трябва да дадеш на контакт и на 0 няколко пъти възможно най-бързо, докато чуеш звуокв сигнал. Имаше определен брой пъти, но не помня колко точно, примерно 5 пъти в рамките на 10 секунди, нещо такова. След като чуеш сигнала, ключът остава на контакт и натискаш някой от бутоните му, при което ще чуеш същия звуков сигнал. Това изтрива всички ключове от централното и добавя тези, на които натиснеш бутон докато ключът, с който си активирал запаметяването остане на контакт. Като приключиш връщаш на 0.

За паленето - както каза Ранди - поне 2 ключа и техника: повече инфо.

ПС: Не е за смях, но на първия ти пост се смях на глас (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

oikotio

Проверих за нов ключ, той е майка си и баща си. Може ли да се използва 2ра ръка, на Кугата ключа се сгъва и на външен вид ги гледах е като на Фокус и Мондео. Звъннах на приятели с автоморги и ще ми дадат. Може ли да стане от тях и това, което е с нарезите може ли да се сменя или нов ключ трябва да се вземе? На моя гледам, че има едно винтче малко, пружината ли държи или тая част, където се пъхва в ключалката? Не искам да го развивам да не се развие пружината без да знам...

Dmitarcho

Ако ще вземаш ключ 2-ра употреба, трябва да е от същия модел на Куга. Транспондерите /имобилайзера,чипа/ в ключа трябва да е същия като твоя, за да може да се обучи за твоята кола ;) Заготовката /това което е нарязано на ключа/ се сменя, и се нарязва на ново ;)
Ръца Пръца