Зимна среща 2014 год.

Започната от ihovahi, 31 Август 2014 20:12:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lucy

Aaaaa...  да си ги нямаме такива  >:(
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Dmitarcho

Валери, ще помагам :) Пърхела докато ме целива ... ти го изненадвай изотзад :D Така всички, ще сме доволно ... освен, Началничката, може би :P
Ръца Пръца

valeri1972

Съгласен......работат отива на групово занимание.........важно е всички да участваме........да не вземем да пропуснем некой..... (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

Alexi

Анатоли ако ще целуваш всички дето ще идват жената да не я взимам :))

Pyrhel

Аз само клубните членове (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

valeri1972

Eeeeeeeeee...........па се разминах......оти не съм клубен (rofl)........ама мое да се уредим отзаде....... (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (happy)

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 02 Декември 2014 12:47:16
Аз само клубните членове (rofl)
Така де, жените член нямат, какво ще им целуваш :)

valeri1972

Цитат на: hotblooded в 02 Декември 2014 13:42:45
Така де, жените член нямат, какво ще им целуваш :)
Мааа.......ше се съ намери кво......то който не търси той не намира...... (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

senatora

Цитат на: SayNothing в 02 Декември 2014 11:13:18

1. Миро +2  - апартамент
2. Димитърчо +2 - двойна стая с доп. легло
3. Алекси +2 - апартамент
4. Chokolino +2 - двойна с доп.легло.
5. Милчо - единична
6. Асен - единична
7. Ина + Кирчо - двойна
8. Sick&Proud - единична
9. Aнатолий + един звЕр - двойна.
10. Живко (Zivko) - сам в двойна

общо: 20 човека

Оставащи: 7 места (4 двойни стаи)  + 3 допълнително.

11.SENATORA+жени и деца-по възможност двойна стая с допълнително легло или апартамент
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Lucy

Колко жени и деца ще водиш? Да знам как да оправям настаняването.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

senatora

децата са ясни,а жени...
колкото мога повече да навия :)
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Lucy

Тъй, теб те поставяме в апартамент и Chokolino го местим в стая с доп.легло. Така остават 3 двойни стаи.

Все още очаквам Sick&Proud да се включи в дискусията и да каже дали ще е сам или не, за да може да предвидим място за него. Видях и Ihovahi, че е изявил желание. Както и moni74

Ето и точна локация на къщата: ЦЪК

emkata

Ние, за съжаление, отпадаме без възможност за промяна. Приятно изкарване!

Dmitarcho

Сик&Горд каза, че утре ще каже със сигурност дали ще присъстват с жена си ;) ihovahi каза, че няма да може да дойде.
Ръца Пръца

moni74

,,Галенци" се намира на 3 км. от центъра на град Трявна и на 800 м. от хотелски комплекс ,,Балювата къща".

Познавам собствениците на "Балювата къща", не знаех че имат и този комплекс. На мен ми е малко рано да правя планове за 20-ти, но в такъв случай ако идваме ще се настаняваме направо в хотела. Пък за кръчмата ще се разберем :)

----------------------------

Lucy

Ами така ми обясни момичето, с което кореспондирам.

opex

'баси, то голямо целуване и близане, и таковане 'а за обикновени, 'а за клубни ще падне... Аз в тая оргия няма да участвам :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

moni74

Още нещо - за петък и събота ли става въпрос /2 нощувки/, или само за събота?

----------------------------

Lucy

Pyrhel

Вече като имаме навес, трябва да се организираме с тръгването/пристигането. Като гледам, отново най-големите групи са от Шумен и София. Софийската група ще мине през пътя през Габрово, докато на Шуменци им е заобикаляне. Затова предлагам 2 сборни точки - една в Габрово и една в центъра на Трявна. Хем и ако има подранили да не седят сами, а да са в цивилизацията.

За тръгването от западната част на БеГето, искате ли да пътуваме заедно или направо ще се чакаме в Габрово? Предлагам сборния пункт в Габрово да е в 13:00 на гарата. Митак, там дето чакахме Гео :D

Асене, ти с 4х4 Форда ли ще идваш да гъзарееш или ще те возим? :D Като гледам, от София сме 3 или 4 коли.

SICKandPROUD

Такааааа, гледам сте ме записали. Съжалявам за късното писане, но бях в пещера без интернет няколко дена. Приказвах с Адаша демек Dmitarcho  и още не мога да кажа дали ще присъствам. За 13 бях сигурен, но за 20 жената може да няма време заради изпити в университета. Също като потвърдя, няма да съм сам, а с женичката. Най- късно до 10 ще съм казал дали ще мога, чакаме да изкарат програмата за изпитите.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Alexi

относно мръвката - аз предпочитам да си купя от тука от местна кланица каквото ще си пека щото предпочитам прясно незамразено неокрекхотено месо за скара

Dmitarcho

Центъра на Трявна ... е малко далечко от тази Къщичка ;) Шуменци от къде мислят да минават - през Габрово или Хаимбоаз .
Ръца Пръца

Lucy

Да но, ако минат не през габрово, а другия път ще им е по-кратко. А и ако стигнат преди нас, няма да ни чакат в нищото.

Само да кажа, че обнових списъка по стаи. Все още има място, даже 5.

SICKandPROUD

За съжаление няма да можем да присъстваме, точно тези дни имаме ангажименти. Приятно изкарване на всички.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Dmitarcho

Последно тези от Шумен и Търговище от къде ще минавате ? Софиянци ще ги чакам около 13 ч. на гарата ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Аз да пиша за тръгването от Сф... Днеска говорихме да се чакаме на Лукойла на Ботевградско, ама той е малък и от там ще ни натирят. Ей-сега се сетих, че има и едно голямо ОМВ преди карулката: цък.

Да се зачакаме там и да потегляме към 10:30 от ОМВ-то?

mirohristov

Аз нямам нищо напротив там да се събираме. Ако искате може и малко по-рано (10.00 ч.) за да си направим едно спиране по време на пътуването.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Pyrhel

Еййй, аз забравих, че Асен каза, че много му горяла колата ако кара над 60 км/ч, начи към 8 трябва да тръгваме (rofl)

Става, начи едно сутрешно кафе там и 10 па-па-палим :P

Dmitarcho

Я някой от групата от София да удари една шайба, като минете Севлиево ;) Да не мръзна да Ви чакам :D То там има едно заведение ... но не знам колко хора събира вътре и колко е за "гости" :)
Ръца Пръца