Редовни неделни срещи в София

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 23:00:45

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Bobi

Тия пичове в Студенстки вече ги няма там :( .

Pyrhel

Пак ще цвъкам у темата. Ае се организираме за тръгването. Гледам никой нищо не казва, така че предлагам следното: към 7ч. на 6ти септември да почнем да се събираме пред Диана-та на Ботевградско шосе - тя е и след детелината с околовръстното. Тя отваря най-рано в 8:30, така че няма да пречим. 7 да почнем да се събираме и в 7:30 палим към Габрово.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Gredarov

Аз съм съгласен.

lazarkk

За сега съм почивка и идвам, нямам претенции за място и час, никакви.

Bobi

Както споменах, скоро и аз ще мога да се присъединя към срещите  (happy) .

П.С. Става ми някак кофти като отворя темата и видя снимка на стария фокус в началото на темата.

Радко

Аз съм съгласен също за тръгването към Габрово!  (wave) Иначе утре и аз мисля да дойда на срещата живи и здрави  (beer)

petermitkov

Цитат на: Pyrhel в 31 Август 2012 14:24:05
Пак ще цвъкам у темата. Ае се организираме за тръгването. Гледам никой нищо не казва, така че предлагам следното: към 7ч. на 6ти септември да почнем да се събираме пред Диана-та на Ботевградско шосе - тя е и след детелината с околовръстното. Тя отваря най-рано в 8:30, така че няма да пречим. 7 да почнем да се събираме и в 7:30 палим към Габрово.

Трябва да имаме напредвид следното нещо по пътя:

"Забелязахте ли какво са направили на магистрала Хемус
На 6-7км от София бам един малък знак "Край на магистралата". Клечат патрулки и снимат. Чак 20-30км по-натам има отново знак обозначаващ магистрала."

Също "Дааа. Пътувам всяка седмица от там и тези знаци са от около месец и половина - два.
Има знаци, че магистралата свършва. Има знак, че 22км трябва да карая със 110. Има знаци за "крави" и "сърни" по магистралата. 
Имайте предвид, че камерата на Лукойл вече снима според новите ограничения (90 км/ч). Преди седмица щракна точно докато един пич ме изпреварваше с около 130.
"

пълната тема която ми пратиха и цитирам тука се намира във форума на бмв
sapienti sat

Alexander

От горе ли ще минавате Софийската група?
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Pyrhel

Предлагам през Хемус-а да пърпорим.

BIGFORDFAN

Предлагаш? Нали вече е решено през Хемус!

П.С. имам карта за 8ст. отстъпка на Петрол, ако някой иска да зареди за събора в началото на АМ Хемус или по-натам някъде... няма грижи!

Pyrhel

Нали имаше някакви идеи да вървим пак отгоре, ама по друг път и такива неща. Не помня дали тука във форума или на срещата стана въпрос. Предлагам да си е по царския път през магистрлата...
На кой лукойл е тая камера?

BIGFORDFAN

На Ботевград май, чакам честитка вече...  :'(

momo76

Има камера на Лукоила до Ботевград, но не знам на колко снима. Вчера минах с около 120 и не снима.
После има камера и до Микре, на бензиностанция Шел 60км/ч.

pantata

Цитат на: Pyrhel в 31 Август 2012 14:24:05

Припомняне на всички за утре сутрин.

supertorr

Цитат на: momo76 в 05 Септември 2012 06:12:24
Има камера на Лукоила до Ботевград, но не знам на колко снима. Вчера минах с около 120 и не снима.
После има камера и до Микре, на бензиностанция Шел 60км/ч.
Да споделя и аз малко опит по маршрута ви.
Най-сигурно е да спазвате ограниченията,/ + 5-10%/ и знаците.
1-во препядствие Горни Богоров патрул с камера/радар в селото или преди магистралата
2-ро тунелите на магистралата ограничение 80 а и е празничен ден и трябва да се изкара некой лев.
3-то моста след тунел Правешки ханове ограничение 90- там не е магистрала.
4-то край на магистралата при Ябланица патрул с камера/радар преди с S образното спускане. След него има караулка с камери.
5- Микре камера на Шела има знак за камера
6- с. Сопот ограничение 60 патрул с камера/радар
7- с.Малиново камера на бензиностанция Петрол/ всъщност са две бензиностанциите от двете страни нова и стара

Навръщане са същите с допълнение гореописаната камера на Лукойл след Ботевград- там си е магистрала, но ако има поставен нов знак поради някакъв проблем незнам явно е отскоро. Аз от там монавам с около 120 и нямам честитки.

И не забрявайте оглеждайте се за необичайно спрели коли...C:-)C:-)C:-)C:-)C:-)

BIGFORDFAN

Колегата е прав за камери и ограничения, само на Сопот не съм виждал патрулка или камера, ама винаги си намалявам за всеки случай.

supertorr

Цитат на: BIGFORDFAN в 05 Септември 2012 13:36:33
само на Сопот не съм виждал патрулка или камера, ама винаги си намалявам за всеки случай.
Питай ме как ме спряха за превишаване на скороста с колосалните 7 км.  и как C:-) ми обясняваше как няма да ме наказва,  но да купя сладолед за детето и жената;)

petermitkov

Пресен ъпдейт: Сега минах по Хемус. От качването за Витиня до след  Лукойла на Ботевград ремонтират оградата на магистралата и има ограничение 90, патрулки не видях.  Патрулка има на края на магистралата и в с. Български извор.
sapienti sat

kenwood

Здравейте на всички...актуална ли е информацията за събирания всяка неделя на мястото посочено в първия пост?

Marlboro

Да!
Място: Зала Фестивална
Час: Всяка неделя от 15:00

Заповядай!  ;)
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Danchev

Радвам се да те видя тук, добре дошъл (thup)
How about a magic trick?

petermitkov

Ето малко снимки от срещата днес. Както напоследък става сме доста коли :)

И една на масата  (fri)   (beer) 8)

sapienti sat

supertorr

Браво! Срещата още не свършила ти и снимки качи...8)

Радко

Те са били повече коли отколкото на националната така като гледам ...  ::)

pantata

Цитат на: radkoZl в 11 Септември 2012 19:17:49
Те са били повече коли отколкото на националната така като гледам ...  ::)

Повече отколкото софийска група на национална, лека поправка :)

G_o_c_e_v

На стадиона ли се събирате? Aко се освободя може да намина
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

mirohristov

Не! На плаца на зала "Фестивална" се събираме вече.
Заповядай !  (fri)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

G_o_c_e_v

Може ли някакви координати, улица или нещо където GPS-a да ме разтовари на място
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

petermitkov

Ето ги 42.684565, 23.366706

Улицата е Атанас Узунов, след пресечката с ул. Манастирска
sapienti sat

Радко

Цитат на: pantata в 11 Септември 2012 20:19:00
Повече отколкото софийска група на национална, лека поправка :)
Точно това имах предвид да ... но малко неясно казано! Благодаря за поправката  ;)