Редовни неделни срещи в София

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 23:00:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Backstage

Колеги утре за съжаление сте без мен щото яко ме е тръшнал некъв вирус и не мога да стана....па ако стана кво ше му причина...
интересно ми беше какво е нагласил Пърхела ама ще гледам снимки...Другата седмица (надявам се да съм убил вируса от бой) заминавам на почивка и се връщам началото на септември та тогава ще се видим! Поздрави на всички каубои!!!

pantata

И без мен... че и следващата, ще си пека Д-то някъде аз :)

supertorr

Пристигам на срещата и няма никой...

Май съм объркал мястото;) хайде поне една снимка да ви изпратя да ме добавите в общата. Хайде приятна и ползотворна среща...

Pyrhel

Днес имахме и нов член на срещата - един RS2000 се показа (x1l0n). Ще се видим и на националната (fri)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Backstage

Цитат на: Pyrhel в 09 Август 2012 23:46:28

А за срещата в неделя... Имам изненада! (koo)
изненадата.... :-[

momo76

{REDNIKA}

Изненадата Бяха клубните карти а аз какво трябва Да направя за да си взема една такава с nickname.
Ето малко снимки и от мен :)

Това беше новото попълнение към клубът :)

Нещо много мондеота зехме да се събираме което е много Хубаво :)

Тази кола доста я чистиха но най големия боклук остана на предния капак :D

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Pyrhel

Цитат на: {REDNIKA} в 14 Август 2012 12:58:09
Изненадата Бяха клубните карти а аз какво трябва Да направя за да си взема една такава с nickname.

Цитат на: Pyrhel в 12 Август 2012 21:18:18
И нещо като жест към хората, които първи са подали заявка за клубно членство... САМО ВАШИТЕ карти ще носят и ник-нейма от форума! (fri)

T.e. вече карти с никнейм няма да има, само номера. Само тези, които подадоха заявка през първите 2 седмици, ще имат :)

petermitkov

Цитат на: {REDNIKA} в 14 Август 2012 12:58:09
Ето малко снимки и от мен :)

Браво за хубавите снимки :)
sapienti sat

{REDNIKA}

Радвам се че ви харесват :)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Pyrhel

Клубните членове, които все още не са си получили картите и смятат да дойдат в неделя, ще драснете ли едно ЛС, за да ви нося картите? :)

Pyrhel

Софиянците! Да организираме нещата за Габрово?
До колкото си говорих с хората - повечето са на мнение, че минаването през Стара Загора на отиване ще е малко вповече, защото прекалено рано трябва да се тръгне от тук. Другият минус е, че е първият почивен от многото дни и рано сутрин ще има трафик в повече.

Предлагам груповото пътуване през Стара Загора да го направим на връщане - хем няма да бързаме, хем на спокойствие после ще си седнем за една почивка в Ст. Загора.

Тези дни ще мина на проучване къде можем да спрем да се събере групата и да тръгваме. Предлагам събирането да почне към 7ч. и към 7:30 да палим и тръгваме, за да може към 10 да сме в Габрово.

Старозагорци, не се сърдете, но от София трябва да тръгнем към 6 :D, за да може към 10:30 да сме около пистата. На връщане ще направим колоната!

Marlboro

Часа ми се струва добре, съгласен съм. Някой сеща ли се за голям паркинг след околовръстното, за да е удобно и да на колегите, които ще дойдат от там? Само за Лукойла преди богров се сещам, но той е от малките. Пък може и от центъра да тръгнем на група, въпреки че няма много хора да ни видят в този ранен час  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

Това също е добра идея, примерно на Ал. Невски. Даже наистина е по-добре там - няма да забъркваме трафика по Ботевградско.

BIGFORDFAN

Другите варианти са паркинга на Баумакс, или веднага след караулката на Ботевградско в аварийната лента.

Pyrhel

Джугара-джагара. Утре на живо:

Bobi

След 10-ти септември няма да се налага да работя ш.....ите недели и ще мога да идвам на срещите.

supertorr

Цитат на: Bobi в 26 Август 2012 19:09:07
След 10-ти септември няма да се налага да работя ш.....ите недели и ще мога да идвам на срещите.

Да ти завиди човек:-\
Но днес се отбелязах;D

Bobi

Браво! Няма ли кой да пусне някакви снимки от срещата?

BIGFORDFAN

Снимки май никой не направи, ама клипове и дрифтене имаше доволно!  (happy)

Bobi

Пускайте клиповете да не вадя тоягата!!!

BIGFORDFAN

Анатолий даже прави он-борд, чакам ги и аз...  (thup)

Pyrhel

Клиповете после в темата с пързалянето. Ето ви един тийзър:

И едната Сиера роди :(

momo76

И кой преживя родилните мъки.

supertorr

Цитат на: momo76 в 27 Август 2012 08:41:31
И кой преживя родилните мъки.
Познай. Преди да си тръгнеш, кой ти напраши чистата кола:))

Bobi

Някой в София има ли щипки за CD-то, че докато сменях масло са ми откачили буксата на акумулатора... (omg). Обиколих половин София и никъде не можах да намеря от ш...ните щипки.

amplified

В студентски след Марсилията посока Симеоновско няма ли?

Bobi

Там не съм ходил, а и вече стана късно. Къде се намира точно ?

pantata

След Марсилия в посока Симеоновско, след първата пресечка в дясно има едно блокче, на ъгъла има кафе, десетина метра след кафето. Ако няма никой отпред значи цялата банда монтира музика в дворчето зад блока.

ZHP

Аз си направих от два електрода щипки.Изтъргваш ги от покритието в краищата, огъваш ги и си готов.
Да попитам- каква ви е идеята за тези карти?За какво ги ползвате?
Иначе чак сега разбрах за тези срещи в Неделя- ще започна да идвам и аз, макар че никои не познавам още :). Интересно е да се чете , но е по-интересно кога си говориш с някой за колата си.