Редовни неделни срещи в София

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 23:00:45

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

Bobi

Колеги, не ви ли се струва, че 15 часа е прекалено рано за лятото ?

supertorr

Цитат на: Bobi в 17 Юни 2012 16:54:47
Колеги, не ви ли се струва, че 15 часа е прекалено рано за лятото ?

Да според мен са раничко. 17 или 18 според мен ще добре- тъкмо ще съм свършил работа и там

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Много бързо сте прикючили, виждам сте направили примиерата на ST-то.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

BIGFORDFAN

Язък, колегите от Бургас и  от Хасково чак дошли, пък аз пропуснах...  :P :)) :D

Pyrhel

Tи нали зимата ще идваш, нали фордовете ти работят (само?) тогава... :)) (rofl)

Има 2 неща, които трябва да решим кога да ги свършим:
1. Да се фръцнем с компания някой ден след работно време до Божурище да я огледаме как е, може и да измислим някоя среща там

Цитат на: AlexanderBozhinov в 17 Юни 2012 14:20:25
Той половиният форум в Младост :) Аз съм в 4ката :) до Флоримонт
2. Да се съберем младостджии тогава един ден? :)

whaaazp

по т.1 В следващата седмица (2) съм на линия за сега.. ;)

AlexanderBozhinov

Аз също съм За :) Дано само да стане със смените ми,защото са тотално както си поискат ;) и Другата седмица 23-30 силно се надявам да се прибера до Ямбол,да направя и море и после пак към София,че и държавен ме чака :)

Pyrhel

Тая неделя ще съм със Сири. Внимавайте!
(race)
(rofl)

momo76

Е аз пропускам срещата със Сири, тази неделя. Ще пътувам до Силистра.

mirohristov

Цитат на: Pyrhel в 22 Юни 2012 14:56:55
Тая неделя ще съм със Сири. Внимавайте!
(race)
(rofl)
Гледал си прогнозата за времето ти  ;)(fri)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

pantata

А срещата остава от 15ч или ще я местим по-късно?

Pyrhel

Марто, снощи качих сиерата на 1 цол по-големи гуми, че нямаше други и съм готов - когато искаш - да ги дърпаме и да видиш как атмосферният газов звяр ще ти наака турбото >:D

BIGFORDFAN

Цитат на: Pyrhel в 25 Юни 2012 13:47:46
Марто, снощи качих сиерата на 1 цол по-големи гуми, че нямаше други и съм готов - когато искаш - да ги дърпаме и да видиш как атмосферният газов звяр ще ти наака турбото >:D
(nut) айде де, ама после да няма (sd)

lordextra

А да попитам срещата на клуба дали е в неделя , щото на 24 Юни 2012 на зала Фестивална към 19:22 имаше над 45 "рендета" - в добрия смисъл на думата - нека да не се сърдят от Рено. ?
Не е скъп Бензина, Заплатите са НИСКИ. "Бяло, червено, зелено"- цитат на 3-те Б-та за знамето на България.

Pyrhel

дам, в неделя е, понякога се засичаме и с тях :P

BIGFORDFAN

Цитат на: lordextra в 26 Юни 2012 21:34:06
А да попитам срещата на клуба дали е в неделя , щото на 24 Юни 2012 на зала Фестивална към 19:22 имаше над 45 "рендета" - в добрия смисъл на думата - нека да не се сърдят от Рено. ?
Колега ние сме от 15 до 18-19 часа там, а рената идват към 18. За много малко си ни изпуснал...  ::)

mirohristov

И още нещо - Рено не се събират всяка неделя !
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

lordextra

ИИИ за малко на работа съм до 19:00 , жалко иначе  ми е удобно.
Не е скъп Бензина, Заплатите са НИСКИ. "Бяло, червено, зелено"- цитат на 3-те Б-та за знамето на България.

hotblooded

Утре там ли сте? Че съм в София и ако имам време ще мина да се видим :)

Pyrhel

Да. А за колегата Лордекстра - ако си наблизо - мини, може и още там да сме, не се е случвало един или два пъти да откарваме и след 19ч. :)

Иван Вълков

Цитат на: Pyrhel в 30 Юни 2012 18:27:09
Да. А за колегата Лордекстра - ако си наблизо - мини, може и още там да сме, не се е случвало един или два пъти да откарваме и след 19ч. :)
Аз мога да потвърдя за откарването по до късно ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

А аз пък сега се прибирам от срещата... Имахме гости от Бургас - Hotblooded и се заформи добра компания. Ще видим дали ще има и една приятна изненада за по-следващия уикенд. Моля присъствалите на срещата - да не настройваме излишно, да имаме потвърждение и тогава :P Ето и снимчица като се има предвид, че тук Марто не се вижда:

А ето го и него. Тааа, кой цвят автомобили предпочитат птичките?

BIGFORDFAN

С Анатолий стояхме до 19.30, но колегата lordextra не се появи..., а като видях ''снарядите'' по колата и бързо-бързо запалих към West Side.  :D

pantata

Yoshi добре ме е покрил :))

hitrata_lisi4ka

Мондео Мафия! Направо да го е срам човек да дойде на среща с друго :Р
Искам нещо русо, може и метла!

hotblooded

Aз като се върнах от кафето - такава мазна "бомба" имах по задна лява врата че ми иде другия път да дойда с въздушна пушка! Ебах тая куришка - все едно кравите летят!

BIGFORDFAN

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 01 Юли 2012 23:49:19
Мондео Мафия! Направо да го е срам човек да дойде на среща с друго :Р
Само ни липсваха и трите готини мк2-ки на Светльо, lazarkk & silver_lcs, ама дано скоро се съберем всичкииииииииии!  (fri)

hotblooded

Лиске, ти да не би да се срамуваш от джобния си ягуар :) 206цата си е супер колица!

petermitkov

Цитат на: hotblooded в 01 Юли 2012 23:57:29
  Aз като се върнах от кафето - такава мазна "бомба" имах по задна лява врата че ми иде другия път да дойда с въздушна пушка! Ебах тая куришка - все едно кравите летят!

На мене ми се наложи да я измия леко после имах на четири места куришки от тези гиганските. Дори на задния капак така беше праснала една че беше опръскала колата на Миро до мене.
sapienti sat