Форд Пума

Започната от shkarov, 23 Август 2014 14:53:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

shkarov

Здравейте на всички ! Имам една идея по добра от това което в момента карам...спрях се на форд пума и всичко което изчетох до сега ми хареса ако изключим това че никъде не разбрах и не видях дали може да се сменя този касетофон.Благодаря ви ! Също така ако някой има желание може и да ми пише нещо повече за нея.Спрял съм се на модела 1.7-125hp с климатик.Извинявам се на всички за това че го постнах  от нищото но те първа ще се уча.Благодаря ви и се извинявам още веднъж ^-^

SICKandPROUD

Касетофона се сменя без проблеми. Вероятно ще трябва Евро букса (10 кинта) и слагаш смело новото аудио.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

shkarov

Благодарности :) Мисълта ми беше тази че касетофона е доста голям а примерно на сегашната ми cd-to е доста по малко затова ...да не остане някаква дупка :) А отностно модела къде може да видя нещо повече ^-^

opex

и бленда за цд-то освен букса :)
Купена ли е пумата вече? Че системата за променливо газоразпределение на тия нерядко се прецаква и ремонта е ... кофти, правили ли сте тестове
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

shkarov

Не.Не е купена все още а и не съм запознат толкова с тези неща..може ли малко по подробно,че нищо не разбрах от това което ми написа.Благодаря

opex

vct с-мата може да заяде например и колата да има кофти ниски или да не се активира и да е спъната във високите, може да е от износване, кофти масло и др.
Не че е толкова често срещано, но трябва да му се обърне внимание. Поне 1.7 пуми напоследък често срещам за части та има от къде да се взимат резервни.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Bobby97

Фаровете и стоповете много трудно се чистят, моята няма газ и си гори 10,11 в града, върви си, отзад е малко тясничка ако седнат двама по 1.80 височина, уплътненията на вратите са малко ташак (или поне моите :D) и ще трябва да си понаместваш прозореца преди да го затвориш, вози приятно стига да се минеш бързичко през някоя стабилна дупка, че ще ти се досере, някои горят масло, други повечко вода (моята), сравнително евтини части и общо взето това са моите наблюдения

shkarov

Карам я вече от 1г и половина и съм много доволен ако изключим,че гори 13-16 градско зависи в колко оборот я държа...почти я завърших остана да сменя тонколоните и да добавя още 2 отзаде...може би и чипче но ми казаха 400 лв и се замислих  >:(

Dmitarcho

Колко тонколони ще слагаш още бре, чуваш се из целия град :) :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ръца Пръца