Форд Събор 2014 6-ти септември писта Дракон

Започната от УС, 28 Юни 2014 21:40:31

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

УС

Тази година отново ще се проведе Ford Събор 2014 на 6-ти септември 2014, Писта Дракон.

Всички ФОРД маниаци, които имат желание за каране, ще имат своето време за дрифт, драг и time attack! За всички останали ще имате възможност да се видите с приятели или да намерите нови такива, да позяпате, поговорите, обмените опит или просто да се качите в някой от автомобилите.

• Вход 5 лв
  • Такса за каращи 15 лв
  • Боне за каска се заплаща на място

Пистата предлага къмпинг с бани и тоалетна, всеки желаещ може да пренoщува на палатка. Всички останали могат да го направят в хотел "Сарай", който се намира в непосредствена близост до пистата 2,8 км или в друг. Пистата Разполага със заведение, където може да хапнете или да облекчите жаждата си.

Организаторите няма да организират обяд или вечеря, затова Ви напомняме, че е ваша отговорност.
Всеки, който иска да участва или да помогне с организацията в деня на събитието е добре дошъл.

Ще има организирани няколко конкурса, от които:

• Най-тунингована кола външно
  • Най-тунингована кола вътрешно
  • Най-добра музика

Чакайте новости до няколко дни и програма как ще се проведе събитието :)

И малко материал за зареждане:

Национален Форд събор 2013
Национална среща 2012

Снимки

Общ профил на управителния съвет на БАФС.

Членове:
Анатолий Дилов - председател на УС
Борислав Христов
Мартин Пашалиев

Членове с консултативен глас:
Александър Иванов
Александър Филипов

Dmitarcho

Бях си наоравил резервация по телефона в хотел Сарай,за миналата година...и като отидох да се настанявам се оказа,че няма свободни места,и ресервация нямам ;(  Да си имате едно на ум ако мислите да пренощувате там.
Ръца Пръца

moni74

Затова искай писмено потвърждение на и-мейл. Аз не правя телефонни резервации поради същата причина - кой чул, кой недочул.

----------------------------

Lucy

Аз лично не бих ви препоръчата този хотел, макар че е единственият в близост до пистата. Там е страшна чалга, цигания и сватби по 20 часа на денонощие. И се работи единствено с капаро - от опит го казвам.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

УС

Програма за Форд Събор 2014-та.

Ако програмата претърпи промени, ще бъдете сигнализирани.

• 09:00 - начало
  • 09:00 - 09:30 - Запознаване, кафета, събуждане и т.н.
  • 09:30 - 12:00 - Свободно каране, подготовка, Time Attack/ списъците с времената се вадят до 12:00
  • 12:00 - 14:00 - Почивка и конкурси
  • 14:00 - 15:30 - Драг
  • 16:00 - 17:30 - Дрифт

Информация за това какви конкурси ще има на събора - съвсем скоро.

Стягайте колите!
Общ профил на управителния съвет на БАФС.

Членове:
Анатолий Дилов - председател на УС
Борислав Христов
Мартин Пашалиев

Членове с консултативен глас:
Александър Иванов
Александър Филипов

S.Stoyanov

amplified

Здравеей,
има развитие разбира се :)

В организацията сме:

Гео - deshi
Владо -  vladi tanev
Борко - amplified
Сашо - Alexander
Тео - pantata
Марто - bay_huy

Всеки, който има въпроси може да се обръща към нас. Тези дни ще излезе още информация и можем вече да организираме сборни пунктове към колко да се тръгва от всеки град.

S.Stoyanov

Ако ще има пътуващи по магистрала "Тракия" от към морето да пишат за да може евентуално да се разберем нещо да се чакаме някъде около Стара Загора и да пътуваме по нататък заедно.

Dmitarcho

@amplified ,
ЦитатТези дни ще излезе още информация и можем вече да организираме сборни пунктове към колко да се тръгва от всеки град.
, цял месец вече мина ;) Тези дни ще е съборя :)
Ръца Пръца

hotblooded

Цитат на: S.Stoyanov в 27 Август 2014 23:17:00
Ако ще има пътуващи по магистрала "Тракия" от към морето да пишат за да може евентуално да се разберем нещо да се чакаме някъде около Стара Загора и да пътуваме по нататък заедно.
Aз смятам да тръгна така че към 8:30-9 да съм на пистата

S.Stoyanov

Може да се организираме към 07:00-07:15 да се чакаме някъде по магистралата около отбивката за СтЗ ако ще има и пътуващи от Димитровград, Хасково, Симеоновград и тн. може и те да се включат и да се разберем нещо.

Nakataaaa

Цитат на: S.Stoyanov в 27 Август 2014 23:41:42
Може да се организираме към 07:00-07:15 да се чакаме някъде по магистралата около отбивката за СтЗ ако ще има и пътуващи от Димитровград, Хасково, Симеоновград и тн. може и те да се включат и да се разберем нещо.

Аз съм за !!! Предлагам тука да се уточним в колко часа ще се тръгва от различните градове и да се разберем къде ще се съберем да пътуваме заедно :) Ако има някой от Хасково предлагам в 7 или по рано на Лукойла  :)

Радко

От София ще се организира ли група за пътуване? И ще има ли някакъв списък предварителен на каращите? :)

pantata

За тръгващи от София, както и преминаващи, събиране на Лукойл/Коста кафе (началото на АМ Тракия, преди Overdrive) 6:30, изчакваме се до 7:00 и потегляме.

Предварително записване за каращи няма. Всеки желаещ ще може да го направи на място.

kenwood

Хайде да се даде някво инфо за тоя събор? Някакси  над 400км общо да бия и да се окаже че заради липса на информация има 10коли на пистата? Според първия пост всичко ще е като миналата година, а реално?

deshi

Ще бъде като миналата година
9:00 -12:00 time attack
12:00-14:00 почивка и конкурси
14:00-16:00 drag
16:18 drift

Това е примерната програма , ако към някоя от дисциплините има по голям интерес може да се удължи времетраенето за сметка на друга.
Единственото което е различно от миналата година е че няма да има батъл.
Грозен си кат` OHC  .....

vladi tanev

Място за събиране преди тръгване от Стара Загора е бензиностанция зара в 6:30 тръгване 7:00-7:10 ако има някой който ще минава по магистралата ще се изчакаме на първата отбивка която е след кръговото преди да се отклониш за  Стара Загора предполагам ще сме там 7:15-7:20 ако няма никой пътуваме за Дракона и се надяваме в 8:30 да сме там.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

hotblooded

Аз съм под въпрос - пипнах някакъв шибан стомашно чревен вирус, отделно и кръста ми издаде багажа (възпален нерв)... ще реша в последния момент

divxstore

Ако всичко е наред ще се присъединя в Стара Загора на Зара към 6:45-7:00

koinov_bg

Добър вечер от мен искам да попитам,ще има ли разделение по време на драк на автомобилите по класове и ако може инфо на класовете,и категория автомибили?.
Благодаря Ви предварително за информацита Поздрави.

toretosz

Тая година ще е предимно драг и тимеатак и Б..а.И аз ще съм с ежедневката.   (fri)  (omg)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

pantata

Здрасти, разделение по класове не е планувано за нито една от категориите.

Цитат на: koinov_bg в 04 Септември 2014 21:59:35
Добър вечер от мен искам да попитам,ще има ли разделение по време на драк на автомобилите по класове и ако може инфо на класовете,и категория автомибили?.
Благодаря Ви предварително за информацита Поздрави.

Радко

Тази година няма да има номера за каращите така ли? Или на място ще се определят? :)

pantata

hotblooded

Аз ще идвам, къде и кога ще се чакаме до Ст.З ?
  Тук става ли, или на Лукоил-а преди Маджерито??

moni74

Аз не мога да дойда, за мое огромно съжаление.

viksata

Аз до 7:00 ще съм на бензиностанцията Лукойл  преди Overdrive....

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

kenwood

За съжаление и аз няма да дойда...успех утре и качете снимки да гледаме резултатите :)

Радко

Конфигурацията на пистата за Тайм атак-а същата ли ще е като миналата година?

moni74

Пътят Созопол - Бургас отново е затворен, така че и да съм искал пак нямаше да мога да мина. Друго не ми остава освен да ви пожелая да си изкарате приятно и да замирише на изгоряла гума :)