Чистачки - информация, мнения и др.

Започната от Bobi, 10 Ноември 2011 04:34:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

P.Kostadinov

В интерес на истината доста пари се попиляха докато попадна на чистачки.
То не бяха сумати разновидности на BOSCH и тн. и пак не ми харесаха как чистят.
И уцелих кьоравото както се казва с едни евтини "банани" и до сега май това са най-добрите за мен :D
Може да се смеете и така нататък,НО учудващо за мен за такава цена,а чистят перфектно... ВТОРА ГОДИНА
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Bobi

Преди около 3 месеца си купих оригинални чистачки от УК. Е, вече шофьорската взе да оставя една черта точно пред шофьора. :)

Pyrhel

Май не съм разказвал какво направих аз... Взех си от Метро някакви Бош-ове, които за по 5-6 лева броя ме съмнява да са истински. Става въпрос за нормални чистачки, а не безраменните. Та, взех ги и да ви кажа - нямам забележки, хем зимата не ги жалих, държат се далеч по-добре от Шампионите за 55 лева с отстъпката (от 80 някъде).
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

И аз така карам .. откакто на Фокуса му взех някакви Шампионки за 50-60 лв. ... искараха точно една зима и пролетта се предадоха :( От тогава, само Fister за по 5-6 лв. и си ги сменям 1-2 пъти в годината - като спрат да ме кефят как чистят ;)
Ръца Пръца

Bobi

Шофьорската ми чистачка продължава да пропуска, но няма увеличение. Предполагам ,че английският бял задник ми е пробутал дефектен комплект.