Ще пътувам за ***. Да пренеса нещо?

Започната от Pyrhel, 10 Ноември 2011 01:04:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

moni74

Цитат на: Илко в 15 Октомври 2013 17:46:34
Има ли  някой да  пътува от  Бургас до  Стара  Загора ???

Може би в петък след работа ще пътувам Бургас - Златица. Не е проблем да мина през Стара Загора за Казанлък.

----------------------------

Nebhotep

На 23.10 пътувам за Монтана, на 25.10 се връщам обратно в София!  ::)  ::)

Отменя се пътуването, съжалявам!

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

tropper

На 26-ти (събота) съм до Пампорово и в неделя на обратно....
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

opex

Някой ако пътува Варна-София нека да пише моля :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Иван Вълков

Утре 04,11, ще пътувам към Габрово и се връщам същият ден  8)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Иван Вълков

На 25.11.13 ще пътувам към Габрово ( Старазагора - Казанлък - Габрово) и същият ден се прибирам към Димитровград.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

На 19 или 20 ще пътувам към Добрич, идея си нямам кога ще се върна :) На някой ако му трябва нещо ?

Ръца Пръца

Nebhotep

На 07.04 пътувам от София за Ямбол и се връщам обратно от там на 11.04. Колата е празна, така че ако някой иска да пренесе нещо или да пътува да свирка...  ::)  ::)

Nebhotep

Утре на 07.06 пътувам за Велико Търново имам място само за багаж. На 08.06 сутринта обратно за София. Казвайте докато е време!

Dmitarcho

Петък ( 11.07 ) ще ходя до Стара Загора и Пловдив, ако на някой му трябва нещо...да свирка ;)
На 15.07 отивам до Добрич и ня 16.07 се прибирам  ;) баси колко нафта ще изгоря [emoji1]
Ръца Пръца

ffmk1l

Някой по маршрута Ст.Загора-София, Цариградско, до Практикер, за превоз на едно детско столче за кола? Не е спешно.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Pyrhel

Тая вечер май ще ми се наложи едно бързо ходене до Благоевград.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Pyrhel

Някой с път София-Русе? Да пренесе един диференциал, 15-20 кила е, не е мръсен, ще го опаковам.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

На 23.01 ще се разхождам до Добрич. От Габрово тръгвам почти празен, само 2 монитора ще возя към Шумен. На 24.01 се прибирам. Ако на още някой му трябва нещо...да свирка ;)
Ръца Пръца

Иван Вълков

На 17,07,2015 тръгвам към 17 -17.30 от Димитровград към Бургас. На отиване съм празен. Тръгване на обратно на 18.07 към обяд. На връщане ще имам малко багаж.