От къде да взема постоянен източник на ток за захранване на видеорегистратор?

Започната от Nebhotep, 30 Май 2014 21:31:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nebhotep

Та ще слагам в колата видеорегистратор по почина на братушките, но проблемът е че S-max-а 15 мин. след заключване изключва всяко електрооборудване в купето даже и на гнездото за запалката. Само Cd-то работи около 1 час и това е. От къде мога да си пусна постоянно захранване на видеорегистратора?

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

TourneoRS

На теб не ти ли трябва само когато караш ? ::)  За какво ти е при заключена/заспала кола ?
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Nebhotep

Ами регистраторът си има шоков датчик и датчик за движение. Освен при движение искам да следя и евентуалните зловредни елементи по време на покой на автомобила!

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Pyrhel

Дано съм лош пророк, но да не стане, че заради регистратора, стоящ в заключената ти кола ще търсиш странични стъкла...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Nebhotep

ЦитатДано съм лош пророк, но да не стане, че заради регистратора, стоящ в заключената ти кола ще търсиш странични стъкла...

Принципно идеята е регистраторът да стои в спящ режим, и да се задейства само при активиране на шоковия датчик или датчика за движение. Въпреки че си прав, че може в зимни условия да разреди критично акумулатора за няколко седмици. Сигурно в stand by харчи 2-3 w, а при запис 10-15 w. Някой има ли идея, колко може да е енергоемкостта на такова устройство? Благодаря!

К.Методиев

Пърхела имаше в предвид да не го похитят вандали, не за падане на акумулатора.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

hotblooded

Да се има предвид че вече лепиларите чупят стъкла дори да видят само зарядно за навигация - чупят джама и пребъркват джапката....  (batter)

cifko

Напълно вярно е . На мене ми счупиха прозореца заради стърчаща флашка от Сд-то елите, имайки предвид че флашката беше по скъпа от сиди-то, да не говорим колко са дефицитни прозорците за вратите на моята кола. От жабката ми взеха само преносима лампа за запалката, даже не бяха си направили труда ми вземат документите.