Покупка на Фокус 2009г.

Започната от hondacbr, 01 Май 2014 12:55:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TourneoRS

Още малко ти остава и ще го активираш нИ бой се  ^-^ . Първата ми кола беше двуврата , оставях детето отзад спокоен че няма къде да излиза . Сега имам огледала и на ушите  :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

amplified

Е вратите отзад имат точно две врътки за да не може да се отваря от вътре :D
инак това да заключва в движение... да не стане да не могат да ви отворят някъде недай си боже...

Backstage

Това да се заключва колата по време на движение изобщо не знам каква му е идеята...камо ли за екстра да го спрягаме...

Alexi

идеята е на някой светофар някой наркоман да не ти отвори задната врата и да ти грабне лаптопа примерно ..

hotblooded

Цитат на: Alexi в 09 Май 2014 00:13:55
идеята е на някой светофар някой наркоман да не ти отвори задната врата и да ти грабне лаптопа примерно ..
те за по сигурно чупят джамовете направо, м*ма им лепиларска...

Колега честито за придобивката - само консумативи да сменяш и гориво да наливаш,,,

Backstage

пълна недомислица...става ми лошо на сфетофара...получавам инфаркт (недай боже че още имам време до тогава) ми не могат да ме отворят....пълна глупост...на мойта кола не мога да си отварям багажника ако ключа не е в положение 0....същата недомислица....изцапахме темата малко ама понеже стана въпрос...

Alexi

тя за това се изключва тая функция ,който иска да си я ползва който не иска не я ползва аз лично не я ползвам

hondacbr

Колегата "Backstage" ако пътуваше по-често в големите градове и особенно в Истанбул, и 2-3 пъти му вземат чантите от задната седалка или от багажника в някое адско задръстване, ще ме разбере колко е удобна тази екстра. Предната ми кола беше Крома 2008г. и от компютъра можех да си нагласям на колко км след първото потегляне да се заключи.

Dmitarcho

Честито за колата ;) Можеш да си направи една темичка в  Дневник-а ;)
Ръца Пръца

ihovahi

Айде и от мен честита кола. Димитърчо ме е изпреварил с Дневника  :D :D :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

vanvan

Затова важните неща трябва да са в багажника - той си е заключен докато шофьора си е на мястото, поне при мен е така.
А иначе има и опция да се отключва само шофьорската врата на тези фокуси (предполагам и на другите модели е така). За да отключиш всички врати трябва да цъкнеш "отключи" още един път.

И мен ме кефи "екстрата" автоматично заключване на вратите, но до колкото знам може да се активира само на коли преди фейслифт-а, или да се ползва къстъм obd програматор...

amplified

Бе, да?
Сигурен ли си в това, щото моя багажник не се заключва като 'съм си на мястото' :D

vanvan

Да,

Колегата Pyrhel последно ми активира някакви функции.
Ти как си пробвал?

Backstage

Цитат на: hondacbr в 09 Май 2014 08:45:57
Колегата "Backstage" ако пътуваше по-често в големите градове и особенно в Истанбул, и 2-3 пъти му вземат чантите от задната седалка или от багажника в някое адско задръстване, ще ме разбере колко е удобна тази екстра. Предната ми кола беше Крома 2008г. и от компютъра можех да си нагласям на колко км след първото потегляне да се заключи.
Стига бе ти ме разби...6 години съм бил в Анталия и цялата околност там на юг...не помня колко пъти съм прекосявал цяла Турция през Истанбул...никога не ми се е случвало такова нещо,но принципно е възможно да...тия и те имат много сиукси между тях...особено в централна Турция е страшно там при пингвините (заради забрадките им викам така)  :D

amplified

Явно при фокус могат повече неща да се конфигурират :) И руснаците тъй викат... Супер :)

hondacbr

Моя Фокус, не можах да го наглася да се заключва по начина по който се наглася C-Max. Утре ще ходя до МотоПфое да взема оферта за обслужването и ще ги подпитам и тях.