Евентуална покупка на Рейнджър

Започната от G_o_c_e_v, 26 Април 2014 14:39:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

Трябва ни някакво пикапче за по нивите и една от възможностите е за Рейнджър. По принцип по съм навит за Мицубиши Л200, но ако излезе Форд на по добра цена може да отнесем него. Та Рейнджърите как са, някой има ли поглед върху тези пикапчета? Издържат ли или не? Общо взето какво бихте казали за тези пикапчета.
Като цена ще кажа 8000, но най много толкова.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Иван Вълков

Гоцев в офроуд форума май имаше раздел за Ренджър.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

G_o_c_e_v

Това може ли някой да го види лично от региона?
Рейнджър
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

momo76

Карал съм доста такова животно. Май е доста сполучлив модел. Всъщност е Мазда BT 50 с емблемата на Форд. Баща ми доскора караше едно такова служебно, точно за земеделски нужди и е доста доволен. Дори искаше да си купува едно за него си. Малко е подценяван за сметка на Мицубиши и Тойота, но всъщност с нищо не е по лош от тях и за разлика от Мицубишито не хваща ръжда. На Тойотата пък раздатката виси доста странно и ниско под шасито.

G_o_c_e_v

Живот и здраве, утре ще ви представя новото попълнение в семейството... Ето линк към обявата...
Рейнджърче

VENTCI

Честито  (fri)
Дай час за среща утре при Милчо да видим Рейнджъра  8)