Съвместимост на предна броня от Focus Cabrio с Focus TDCI

Започната от martin_krastev, 19 Март 2014 12:25:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

martin_krastev

Видях, че има подобна тема за Mondeo, но някой има ли идея, относно предна броня от focus cabrio

(http://www.ebay.de/itm/Frontlippe-Racelook-Ford-Focus-CC-Cabrio-/270846982638?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3AFord%7CModel%3AFocus+II+Cabriolet&hash=item3f0fbcf9ee)

има ли различие при монтажа с тази от tdci?
Халогени, решетката на радиатора и т.н. е ясно че трябва да са различни.
Мерси предварително на просветените :)

Pyrhel

Става :) И изглежда много яко. Имай предвид, че е доста по-ниска от стоковата и ще си снегорин.
Даже... Не съм много сигурен, провери го, но халогените мисля, че са еднакви, само капачките отпред са различни.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

martin_krastev

За по-ниското не съм сигурен, защото на снимката има добавени странични престилки и мисля добавка, и на предната броня.
Халогените наистина са еднакви, разликата е в капачките

Според мен без добавките би трябвало да е нещо такова:

Ето и някаква китайска такава:

Мерси за отговора

martin_krastev

А ето и как се получи в крайна сметка.
Като в момента чакам капачката на бронята която в момента липсва.

На мен ми допада много повече от стандартната броня, както казват у Перник, турихме 5 коня отгоре  8)

Besniq

Страхотна е  ^-^ дава уникална визия на Фокуса, браво !!!

ihovahi

Много добре стои не само бронята, а и самата кола. Браво.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dmitarcho

Уникално се е получило ;) Сега остава и фаровете да направиш черни ...
Ръца Пръца

ffmk1l

Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

martin_krastev

ммда,
Фаровете задължително ще са с черни рефлектори и лупи. Чудя се все още дали да са Angel eyes, най-вероятно да.

martin_krastev

Ето и последните новости, от много време им се каня на тези фарове. Веднага след Нова Година имаше много голямо намаление в http://www.fk-shop.de/. Естествено се започна едно канене да ги сложа, след като ги доставиха и все не намирах време , но от няколко дни съм с тях :)

Надявам се скоро да си намеря и хубави 15-ки джанти за добри пари и ще мръдне работата :)

Alexi

хубави 15ки не съществуват ,стоят малки ,поне 16

rosko46

Колега можеш ли да ми помогнеш и да ми кажеш от къде се снабди с капачката за теглича на предната броня, че я издирвам под дърво и камък из сайтовете без успех обаче.;... :-X

martin_krastev

ivopolr

Ако някой все още се интересува, аз открих капачка на смешно ниска цена в този БГ сайт:  https://www.avto.bim.bg/Kapachka-za-teglich-predna-bronq-za-FORD-FOCUS-ot-2004-do-2008_p61940m167.html

ivopolr

До колегата /martin_krastev/ постнал темата.
Здравей колега, ако можеш да ми дадеш малко инфо около смяна бронята на Focusа с такава от Cabrio. Купил съм броня от кабрио както и централната решетка, пластмасите около фаровете за мъгла и капачето на куката за теглене. Въпроса ми е нужно ли е закупуване на други части /крепежи, държчи и др./ за конверсията или всичко нужно е налично около закрепването на старата броня! Благодаря!