Място за спане в Фокус комби 1,8 TDdi 90/75 к.с.

Започната от poeta, 28 Февруари 2014 15:57:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

poeta

Здравейте ,интерисуваме колко е дълго мястото ,което се получава след като катурнеш напред облегалките на задните седалки на Фокус 1,8 TDdi комби ,75/90 кс ,аз съм към 1,87 м. и искам да мога да си поспивам вътре . Благодаря

Alexi

Nebhotep

На ескорта ми дължината беше 1.69 м при фокус надали е над 1.74 м

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

ihovahi

Тази тема ме разбива  :D Ако много ти се спи все ще се събереш в колата, както ти е казал и Алекси.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

amplified

Ааааа, не знам... на събора ми беше добре на мен в моята :D

Nebhotep

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

amplified

Цитат на: Nebhotep в 28 Февруари 2014 18:31:47
В мондеото мястото е 1,87 м.  (rofl)

Не знам как мериш, ама надуваемият е 120х200мм  ???

pAbLo

В ЕС-макс спят двама отзад и трети на предната седалка :))
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

QA

Пробвал съм 2-3 пъти във Фокусника и със затворен багажник се изпъвам в цял ръст....само че по диагонал.

Ама аз съм 1.93...

Dmitarcho

Мондеото е по-голямо от Фокуса. На Борко .. не знам дали е по-голямо от мк3, но аз в моето съм спал с жената /само спахме/, пак на надуваем дюшек /140*200/ малко беше спаднат, че на ширина не се хващаше ;)

Докато я намеря тая снимка ... вижда се, че не съм пуснал облегалката както трябва, има още мегдан.

Ръца Пръца

peterpetroff

Веднага ти казвам: 1.68м е максималната дължина,широчината по спомен е 1,10м - сам смятай диагонала колко е. Аз съм 1,84 и горе-долу се спи нормално с леко сгънати крака, пода е доволно равен и няма да те ръби много. Пробвал съм 10-тина пъти- спи се.
Но ако речеш да използваш Модео комби като мотел, ще останеш значително по-доволен. Поне с две звезди повече е от Фокус по отношение на спален комфорт.