Aux или USB на Мондео МК3

Започната от curata, 15 Февруари 2014 10:22:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

curata

Здравейте колеги :)
От половин месец съм собственик на Мондео МК3 и съм доволен от колата с малки забележки за момента.
Колата е с вградената музика 6006Е със CD чейнджър, който обаче не чете МП3.
Може ли да ми дадете кординати на човек, който може да ми извади Aux или USB?
Доста теми прочетох и не успях да намеря нужната информация.

Благодаря предварително на всички отзовали се колеги.

Не обичай фирмата, тя никога няма да те обикне. Върши си работата. Искай своето!

Alexi

виж в жабката нямаш ли AUX ? фабрично там го извеждат ..

Pyrhel

USB на фабричното на Мк3 не може да се изведе.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

Цитат на: Alexi в 15 Февруари 2014 12:25:58
виж в жабката нямаш ли AUX ? фабрично там го извеждат ..

Като отвориш жабката, в долния десен ъгъл, в дъното трябва да е AUX-а, ако има изобщо ;)
Ръца Пръца

mirohristov

Както и в темата за казанчето за антифриза така и в тази тема колегата не е уточнил че колата му е 2002 г.
Преди фейса не са със сони и поради тази причина няма какво да търси в жабката.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

tropper

При това положение има два варианта:
1) Да си купи нов афтърмаркет плейър с AUX вход
2) Да си намери ТВ/Аудио Сервиз, където да му направят интервенция, подобна на това: цък. Моделът, описан от колегата е малко по-стар, но вътре са подобни и опитен техник ще се справи. Работата е пипкава и много може да откажат, но сигурно ще се намери някой срещу съответната сума...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Dmitarcho

САмо да попитам, този касетофон Sony ли е ?

Но иначе е вярно, че на 6006 нямат AUX ;)
Ръца Пръца

Bobi

Не, това е от простите "кастофони" - Ford 6000. Даже си го пише. :)

При Мондео Мк3 има само едно Сони, което изглежда така:

Dmitarcho

Цитат на: mirohristov в 16 Февруари 2014 07:41:21
Преди фейса не са със сони и поради тази причина няма какво да търси в жабката.

Аз съм със простите "касетофони" Форд 6000 и има какво да търся в жабката :) Не само Сонитата имат Aux, ще се обърка някой ;)
Ръца Пръца

amplified

Pyrhel

Тази букса е само след фейса.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

sasooo

Колеги  а това радио дали има извод АUX или USB

vesso90

Да разбутам малко темата-искам да попитам това SONY,което е след фейса,може ли да пасне на гнездо преди фейса?Интересувам се от закупуване на такава аудио система,искам всичко да е оригиналдъ..

Dmitarcho

Не пасва. Дори и за след фейса не пасва :( Самата рамка на централната конзола на колите със/без сони е различна
Ръца Пръца

vesso90

Добре,а поне това ford 6000CD,което е по-новото или по-добре изглеждащото пасва ли в гнездото?Моето е 6000CD,обаче от тия по-грозните,наистина не ме кефи и искам да го сменя поне със такова оригинално,дори и да не е на сони.

Septerra

Мисля, че и то не пасва. Централната конзола на фейса си е по-различна и радиата не са съвместими. :/

vesso90

Та значи тогава,ще караме за сега с това грозното аудио :D .Поредния ми въпрос е,как мога да разбера,кое CD/MP3 ще работи с дистанционното на волана,ако си купя.Не искам да губя тази функция,че ми е адски удобна.

Alexi

по принцип повечето могат да се вържат към бутоните на волана но си иска занимавка