Кой застраховател?

Започната от rosen700, 30 Януари 2014 21:08:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rosen700

Понеже съм още в България и не знам кога ще се прибера в Германия искам мнението ви за застрахователите тук, къде е най-изгодно защото не ми се плащат по 101 евро на месец за немската застраховка, имам право да е българска (далеч по евтина).
С тази кола съм се заклел да съм шофьор, не монтьор......и така ще бъде!

Bobi

Където е най-евтино. Обикновено това е "Левинс". Нали става дума за "Гражданска отговорност" ?

rosen700

Цитат на: Bobi в 30 Януари 2014 21:15:03
Където е най-евтино. Обикновено това е "Левинс". Нали става дума за "Гражданска отговорност" ?

Именно, за гражданска отговорност.

escobar

Щом ще я ползваш в Германия - Алианц :)

hotblooded

Цитат на: rosen700 в 30 Януари 2014 21:20:46
Именно, за гражданска отговорност.
Само че не ползвай отстъпката за "автомобила ще се управялва само на територията на Р. България" че ако стане някоя беля в Германия ще ревеш!  В твоя случай - в ЛевИнс - 241 лв излиза най евтино. 

П.С  в БулИнс е 230... 

escobar

Честно казано за гражданска, която ще се ползва в чужбина, не бих избрал български застраховател от мутренско котило.
Булстрад или Алианц са ти играта, едните са австрийци, другите са един от най-големите застрахователи в световен мащаб.

rosen700

Застраховах я в Армеец, цена 161 лева.

hotblooded

Запали свещ да не направиш беля извън пределите на България с тази ГО.... 

rosen700

за там ще продължа с немската, просто тук е безпредметно да давам по 100 евро на месец, като заминавам ще продължа с немската.............

hotblooded

Моя грешка, реших че искаш да караш с нашенска ГО в Германия (ЕС)... защо не направи на 3-4 вноски и като заминеш просто да не плащаш остатъка?

rosen700

Защото излиза 1250 евро грубо годишно + около 320 данък...........и не мисля да карам с БГ застаховка в Германия........

Dmitarcho

Колегата имаше в предвид тук в България да я направиш на разсрочено плащане ;) Минало-заминало ;) Дано не ти се налага да я ползваш тази ГО ;)
Ръца Пръца