Радиото ми иска код - тема за разкодиране

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 22:45:31

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Vili94

Здравейте,...4500 RDS E-O-N .... M175066, може ли код?

Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Галя21

Здравейте. Модел 6000 . Сериен номер М285700 може ли код?

Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Илиян Маринов

Здравейте.Ако може отново да помогнете с Форд транзит.Модел СД 2000 Serial- V194142                           Литър фреш по избор черпя.

Ozzie

Илиян Маринов

Благодаря много, кодът стана.Моля свържете с нас за почерпката.0878733706

павлин

Здравейте

радиото е 6000 а с/н М016834. Благодаря предварително.

Ozzie

Юлиян Кръстев

Купихме Форд Мондео 2.0 I модел 1992 г. ,свалихме акомулатура и сега не можем да пуснем касетофона,защото иска код.Серийният номер е М128954.Ако някой може да помогне,че без музика на дълги разстояния не се издържа.Омръзна ми да пея в колата.Моля,помогнете

Ozzie

Юлиян Кръстев

Калин Луканов

Здравейте,
Може ли код за модел 6000 CD?
Serial: M033975
Много Ви благодаря!

Ozzie

Калин Луканов

djkrasi

Колеги малко помощ за един код?
Става въпрос за аудио на Fiesta модел B3L0WCD
S/N M266947
PAR: 2S61-18C815-AG
Един познат го е блокирал.Какво трябва да се прави?
Благодаря предварително

Paco12345

Здравейте,
Може ли да ми кажете и на мен код за разкодиране на радио- касетофон М209877 ?
Благодаря предварително!

Ozzie

Videlin

3500 RDS E O N    M019188 ако може кода . Благодаря !

Ozzie

Paco12345

Благодаря,Ozzie!
Вече всичко е точно.
Перфектна работа.

djkrasi

Ozzie

@djkrasi
7310 не е кода за твоето радио!
За М266947 кода е 5742.
Ако сте пробвали повече от 10 пъти с грешен код, твърде вероятно е, радиото да се е "заключило".
Ако на дисплея пише LOCK 10, пробвайте с натискане и задържане на бутон #6, което би трябвало да Ви даде възможност отново да въведете кода за отключване.
Ако изписва LOCK 13, пробвайте да му дръпнете шалтера- било то с откачане на акумулатора, сваляне на бушона или пък да изключите захранващата букса. Ако не проработи- търсете Мото Пфое или някой който разбира от автомузика.

djkrasi

Благодаря за помоща, стана перфектно

Мартин Димитров

RostenKostov

Здравейте, сложих си акумулатора след зареждане и ми иска код за радиото.

Model: 6000NE
Serial NO: M067944
Part NO: 4M21-18K876-KA / 7M5 035 195 C

Дадох и допълнителната информация за всеки случай. Благодаря предварително!

Ozzie

StefanR

Може ли код за модел 6000NE, MO37325? Благодаря предварително!

novator

Моля за помощ за код на радио на Форд фокус.
модел 5000 NE
сер номер М115065

Ozzie