Радиото ми иска код - тема за разкодиране

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 22:45:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

senatora

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

test driver

Здравейте колеги, може ли помощ с кода на това CD - M021976

valeri1972

Цитат на: test driver в 14 Ноември 2012 12:30:39
Здравейте колеги, може ли помощ с кода на това CD - M021976
Code: 1339

scarlet

Здравейте, да помоля и аз за код - М 004694
Предварително много благодаря :)

valeri1972

Цитат на: scarlet в 14 Ноември 2012 15:11:05
Здравейте, да помоля и аз за код - М 004694
Предварително много благодаря :)
Code: 6122

scarlet

kurosawa9000

marina

Да помоля и аз за помощ - серийният номер на радиото ми е М053406. Благодаря предварително :)

senatora

Цитат на: marina в 18 Ноември 2012 17:09:43
Да помоля и аз за помощ - серийният номер на радиото ми е М053406. Благодаря предварително :)

7104

marina

tektrob

Здравей
Mоже ли и аз да попитам за код, че останах с неработещо CD след сваляне на акумулатор:

Модел: 6000 RDS EON (6000N) ако не се бъркам, мога да проверя ако трябва.

Сериен номер: M002182

Благодаря предварително!

mirohristov

Цитат на: tektrob в 19 Ноември 2012 17:41:43
Здравей
Mоже ли и аз да попитам за код, че останах с неработещо CD след сваляне на акумулатор:

Модел: 6000 RDS EON (6000N) ако не се бъркам, мога да проверя ако трябва.

Сериен номер: M002182

Благодаря предварително!
0571
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

tektrob

Благодаря адски много! Жив и здрав да си мерси много много!

ForeverFord

Колеги я ударете едно рамо,че програмата ми е на другия комп
М008364
Форд КА
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

mirohristov

Цитат на: ForeverFord в 21 Ноември 2012 21:08:48
Колеги я ударете едно рамо,че програмата ми е на другия комп
М008364
Форд КА
9133
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Pyrhel

Тоя пич така и го домързя да пише в темата, та оспами целия форум на ЛС за един код...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pesho_fazana

T431433 - това пише на втория ключ. Ако е необходимо ще сваля радиото и ще Ви кажа номера отзад. Ford Fiesta V, 2002 г. , 1.4 16V

Благодаря предварително :)

senatora

Колега,ще трябва да го свалиш и да видиш там серийният номер

natalia.nikolaeva

Здравейте! Бих искала да получа ако е възможно кода за CD за Ford Fusion.Кода изписан върху СD-то е 4500 RDS E-O-N!

Alexander EDIT: Правилата изискват писане на КИРИЛИЦА!

Bobi

Цитат на: natalia.nikolaeva в 29 Ноември 2012 18:53:23
[Zdravejte bih iskala da polu4a ako e v1zmojno koda za CD za ford fusion koda ispisan v1rhu cd-to e 4500 RDS E-O-N

Здравейте! Тук пишем на кирилица и се надявам да се съобразявате с това. Това, което сте дали не е код, а моделът на самото радио. Трябва да извадите радиото, кодът е написан отзад и започва с буква M или V.

gambit

аз имам питане,понеже нещата вървят при мен на нов акумулатор,знам че тва със сд-о ще ми се случи и на мен,ок аз ще питам за код тук ама как да извадя радиото :D има ли някаде тема за това?

ForeverFord

Ами би трябвало да имаш по два отворя от всяка страна и там се пъхат едни специални неща,който освобождават щипките.Ако пък нямаш такова спец нещо като при мен можеш да импровизираш от 2 електрода,режеш ги през полувината и после ги изчистваш с шкурка.Но може и да не е така защото аз съм с мондео от 2002 и вътре е по различно,от твоето ако е по-нов модел.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Dmitarcho

Той е със Сонито ... с плоските щипки ;) Принципно ги има в Ebay за по около 2 Лири ... Иначе бяги в някой Аудио сервиз да ти го дръпнат касТфоня ;) На тези щипки не знам с какво може да се импровизира да се извади ;) Огледаи преди това под сенниците, под подлакътника ... в книжката на колата /ако има/ дали не е записан кода някъде ;)
Ръца Пръца

vanko6886

Здравейте колеги, нов съм във форума и клуба, и от вчера имам проблем с радиото на Фокуса.
Изключих акумулатора и сега радиото ми иска код. Номера му е М352576.
Ако можете помогнете! Благодаря!

valeri1972

vanko6886

Благодаря за помощта! Веднага проработи.  (wdo) 

HERTZov

Здравейте, и аз съм нов (май станахме доста нови :) ) аудиото ми е Денсо с плоски щипки. Ресетнах му заводските настройки и сега си иска кода.
Някой знае ли от къде в София могат да се закупят тези пластини, които освобождават щипките?

HERTZov

valeri1972

HERTZov

Цитат на: valeri1972 в 12 Декември 2012 15:29:07
КОД - 4241
Благодаря за мигновенниа отговор.

ДАЖЕ И РАБОТИ  ^-^