НАП С НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ЗА КОНФИСКУВАНИ КОЛИ

Започната от ForeverFord, 09 Януари 2014 16:00:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Айде на търговете,но
"Въпреки примамливите предложения обаче трябва да бъдете и внимателни, тъй като заради липсата на система понякога и самите собственици на автомобилите не знаят, че върху тях е наложена възбрана. За това алармира Красимир Катранджиев, председател на Съвета на нотариусите пред в. "Монитор"

http://nraapp01.nra.bg/targove/
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Alexi

някой е дръпнал пари с измама ми се струва и сега НАП ше пият една студена вода :)

moni74

Това не са ли коли на длъжници към НАП? Смисъл може да не си е плащал данъците или някакви актове и затова са му конфискували колата.

----------------------------

tropper

Тоя Форд верно е невероятна оферта - 2 литра и 580 коня...  Не съм много по тунЯнга, ама това ми звучи непостижимо, ако ще да има 10 турбини и 5 суперчарджъра :) Скоростната кутия от Порше.... да кажем че е в границите на възможното....
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

К.Методиев

Мощността е абсолютно постижима с една турбина и скъпи части.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

vladi tanev

SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Danchev

Цитат на: tropper в 10 Януари 2014 10:30:08
Тоя Форд верно е невероятна оферта - 2 литра и 580 коня...  Не съм много по тунЯнга, ама това ми звучи непостижимо, ако ще да има 10 турбини и 5 суперчарджъра :) Скоростната кутия от Порше.... да кажем че е в границите на възможното....

(jgrn)

Brutal Golf Mk2 1150HP 16V Turbo Acceleration from Boba-Motoring!!! Full Video

1.8-то му преди тва беше 1050  ^-^
How about a magic trick?

moni74

Баси бруталната двойка :)
От 140 до 200 ги прави за малко над секунда! Това ако ми излезе на пътя си е.ало мамата :)

----------------------------

Bobi

Alexi

Цитат на: moni74 в 10 Януари 2014 19:43:55
Баси бруталната двойка :)
От 140 до 200 ги прави за малко над секунда! Това ако ми излезе на пътя си е.ало мамата :)
няма как тъй като това се движи из космоса :)) инак коне се вадят колкото му душа сака на човек .. да не забравяме М10 на бмв от турбо ерата на формула 1 .. 1500 кубика и 1500 коня ( щото диното не хващало до повече )

mike28

amplified

pAbLo

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D