моята Ford Puma :*

Започната от veli4ko, 25 Ноември 2013 01:21:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

veli4ko

Здравейте, ето и моята Пумичка, ще ви я представя по малко нетрадиционен начин във форума ;) дано  да не ви ядосам по начина по които ще ви е покажа. Извинявам се предварително!  (shy) (bow) Всичко започна от 2008г :)

My Ford Puma

My video

Bobi

Здравей и добре дошъл! Пумата е страшна!!!

SICKandPROUD

На събора мисля е видях, дано не се бъркам. Добре дошъл колега. Все с мерак да си е джиткаш.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

deshi

Яка е пумичката ... но лампите ми идват малко в повече , и иска да  я пуснеш надолу ...много надолу ...
Само не мога да разбера , защо не пуснеш някойя снимка ... щото много от направените неща не се виждат на клипа ...
иначе  това ми е любимата фиестичка ... още ме  е яд за моята ...
Грозен си кат` OHC  .....

veli4ko

Ще кача  снимки ;) сега работя по тунинг предна, задна броня, прагове, като ги направя тогава ще видя комко ще иска да се снижи  (thup)

toretosz

Добре дошъл,видяхме я на събора успех с броните.В форума преди имаше една с добавки.Старозагорска, мисля че беше с червени пружини с 17 ки джанти.Намери темата в дневник.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Dmitarcho

Хубава Пумичка ;) Добре дошъл :) Светлините в джантите ми харесват, но само когато е спряла колата ;) в движение ми идва малко нанагорно ;)
Ръца Пръца

Илко

Много симпатичен  автомобил. Добре  дошъл. Мернахме се  на   събора   надявам се  да мога  да дойда   на  срещите  в  Пловдив.  8) 8) 8)
Илко

veli4ko

да знам е тази пума даже вече се познавам и със новия и собственик ;)

veli4ko

Всичко започна от 2008 от както се качих на това зверче

veli4ko

Първият и ъпгрейд беше имитация на сплитера на ST160 бронята. Направих го от водоустоичив 5мм. шперплат :

това са крепежните елементи които ползвах

първо го грондирах :) и след това с черен спрей го пръснах

veli4ko

Смених малко визията на заводските габаритни светлизи и добавих ксенон и дневни светлини :)

veli4ko

Тъй като съм фен на Car Audio нямаше как да остана по назад.
Сложих туба 72л. обем с готорител
MEGAVOX MXW12B
Номинална мощност (RMS)(W): 300
Максимална мощност (W):850
Номинален импенданс (Ohm): 4
Честота (Hz): 30-420
Чувствителност (2.75v номинално)(dB): 90

4 канален уселвател 600W

малко се позаиграх

сложих елипси 6х9 Пайнер

+ двукананел уселвател кам 200W

veli4ko

това му се спучи и на топката на скоростния лост :)

veli4ko

Сдобих се с RECARO седалки

veli4ko

реших да сменя и джантите от 15" /195 /55 на 17"/205 /40

veli4ko

никъде не намерих решетка без емблема и реших сам да си е направя и ето резултата

veli4ko

една вечер както си търсих едни схеми за LED светлини попаднах на американския стил светлини в джантите (wtf) и реших да го направя  >:D и се получи доста добре според мен  (happy)

hitrata_lisi4ka

Много е симпатична! :)
Искам нещо русо, може и метла!

Виктор Велев

Пумичката е много красива евала за ентусиазма!Кой двигател е 1.4 или 1.7 ?

П.П. Гео е прав определено има нужда се свали,колкото до диодите допадат ми :)

Поздрави

veli4ko

Двигателя е 1,7то.  125кс ,да и след като приключа с новите брони ще бъде снижена ;)

veli4ko

като се позамислих докато правя броните, реших колата да
бъде с малко странен подбор цетове и да съм различен от другите 
(nut) и избрах тези два нюанса

и на първо време започнах с детайли от двигателя

Bobi

Лампите мога да ти преглътна, ама това розовко ми е в малко в повече.  :))

hitrata_lisi4ka

Розовото е У-Н-И-К-А-Л-Н-О!!!!!! Розово и сиво е една чудесна комбинация. :)

veli4ko

и преди малко се поразгледах в нета и мострата за боядисване на колата ще е този звер

ffmk1l

Аз пък не мога да преглътна нито лампите, нито розовото, все пак всеки си има вкус. На тоя мръсен мотор това розово... не знам, не ме линчувайте сега всички останали, дето харесахте колата.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

veli4ko

Разбира се всеки си има вкус и собствено разбиране и виждане за яка кола. Двигателя ще бъде измит след края на целият проект ;)

deshi

Ами да като цяло е въпрос на вкус ... за това има за всяка кола различни мнения ... така че нещата са нормални ...
очакваме следващите снимки  от проекта
мислил ли си вместо розово да пробваш в зелено
Грозен си кат` OHC  .....

veli4ko

Да пробвах но лично на мен неми харесва толкова , чудех между розовото и флуоресцентното оранжева
My Link

hitrata_lisi4ka

Лично аз съм за розовото...все пак това ми слабост. Малко намали броя на лампичките и ще е супер, от моя гледна точка. :)