Сваляне на амортисьорите на предния капак

Започната от moni74, 22 Ноември 2013 18:18:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

moni74

От днес имам два нови амортисьора за предния капак /благодаря на Milcho/. Очертава се скоро да ги сменям, но имам питане - как се свалят старите? И още нещо, направо ще сменя и изгорялата крушка на таблото. Понеже нямам инструмент тук, какво е необходимо да си купя?

----------------------------

Pyrhel

Една отвертка :D
Има едни пластини - трябва да се издърпат и се изваждат от ябълките.
Ще разделя темата.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

Амортисьорите на багажника или на предния капак ? ;)
Ръца Пръца

moni74

Оправих заглавието - на предния капак :)

Alexi

има едни скоби махат се с ответка .. ако ми вържеш едната ръка и очите ще ги сменя за около 2 мин :)

mirohristov

Цитат на: Alexi в 22 Ноември 2013 19:43:03
.. ако ми вържеш едната ръка и очите ще ги сменя за около 2 мин :)
Няма да стане Алекси, защото нямаш ръка с която да държиш капака да не те удари по главата.  (rofl)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Alexi

е той се подпира с нещо щото така или иначе старите не държат :)

moni74

Nikola

Какви си избра?
Аз днес смених на багажната врата с италиански за 50 лв. общо. Като отворя багажника и го повдигна малко така се засилва багажната врата, че накрая се удря със всичка сила и даже купето ми вдига нагоре и колата подскача.  :-[
Та и аз ще взимам предни - може би пак италиански.
"Двеста вдигам - мощност има. Не е лети, не е зима. Зарад тази служба гадна камерата в Монца падна. Тежко карам в моя стил - и немай грижи Форда яко движи!"

moni74

Optimal - четох по форумите, че е немска пакетажна фирма - общо взето купуват продукт , пакетират го и ти го продават - ама чие производство са амортисьорите вътре не се знае.
Още е рано да дам отзив.

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.