Англичанчето

Започната от koyota, 17 Ноември 2013 11:24:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

koyota

Купих колата преди година! Имам една папка с фактури за нещата който са сменяни в UK което ми хареса много като я разгледах.Аз съм втори собственик. На 162 000 мили. За една година минах 23 000 мили имаше си проблеми не бяха кой знае колко скъпи!

Двигателя е 2.0 TDCI 130 к.с. 5 степенен автомат. Свалена надолу.

ForeverFord

Добре дошъл!! Пожелавам ти много много безаварийни километри.Мондеото е много многоо якоо  и ти пожелавам само да те слушааа  ^-^
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Bobi

Здравей и добре дошъл! Мондеото е страхотно! Чакаме повече снимки.

Илко

Добре  дошъл  пожелавам  ти  много  безавариини  километри  с   колицата :)
Илко

Alexi

хубава машинка ,имаш като моите джанти :)

Pyrhel

Страшна е отвън, а и по-нисичка изглежда :) :)
Чакаме красавицата и отвътре!

ПС: Оправих снимките да се виждат директно в темата. (beer)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

koyota

Здравейте колеги Благодаря за хубавите коментари. Сминките на колата се позабавиха доста за което се извинявам. Имах малко  проблеми с колата но успях да се преборя с тях! Колата записваше две грешки p0251/p1211. След теста с обратната нафта видях че 3 от инжекторите връщат доста повече от колкото трябва. Зарадвах се че проблема е намерен! Рециклирах инжекторите с идеята, че само там е проблема е да ама не! Наложи се и смяна на ГНП-то с което нещата си дойдоха по местата! (party)

А сега вече съм се насочил към ауспуха смятам да разкарам катализатора и да я направя straight pipe

martin1977

Ама че красиво Мондео ..... милиони безаварийни, колега

Alexi

разделих темата тъй като информацията за ремонта на помпата и инжекторите си заслужава отделна тема

bonso

Много запазен автомобил ми изглежда. Евала! Във Великобритания ли ще се кара или е за BG?

koyota

За България си го стягам. Още не съм се нагласил да сменям волана. Лятото мисля да се захвана с това.

koyota

Хванах се с интериорът, че този волан ми извади очите за сега съм направил само едното, като мисля да разкарам махагона изцяло. Фолиото е 3m

Работата продължава!

пп. Според вас дали ще изглежда по-добре с това фолиото вместо махагона?

Pyrhel

Въху махагона да залепиш сребристото фолио?
Според мен няма да изглежда добре, трябва да е тъмно фолио там.

koyota

Да това ми беше идеята. Принципно не съм голям фен на фолиото но и тази махагонена боя...  :D  Но може би си прав за по тъмният цвят.

Pyrhel

В Бриколаж има едно черно релефно фолио, което беше на някаква абсурдно ниска цена и държи без да се е разлепило вече година на спиците на моя волан. Може поне за експеримент с него да пробваш :)

Едит: Като се замисля, може би няма да се разтяга като 3М-ското и ще е мъка да се облепи овалната повърхност... :(

koyota

Не знам ще трябва да помисля по въпроса, че почна ли да и обличам средната конзолата ще трябва да се разделя и с волана а той ми допада  :-[
Иначе това фолио е като дъвка много лесно се работи с него.

koyota

Волана е готов. Малко се поозорих но се получи що годе добре

koyota

Работата продължава !

koyota

До тук успях да я докарам. Следва махане на лайсните по вратите.. боядисване на брони... има, има какво да се прави още!  (hrn) Ако някой случайно може да ми помогне да си намеря едната капачка за пръскалките на фаровере ще съм много благодарен, че някой си я е харесал и изчезна!

SICKandPROUD

Много готина визия има колата. Давай напред с екстрите.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

Аз някъде по кашоните имах една капачка, ще видя обаче дали е лява или дясна.
Праговете от ZTEC-S ли са, че са паснали на тези калници?

ihovahi

Определено огромна промяна с тези брони. От предишната ти броня капачката не пасва ли?!
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Marlboro

Праговете са от ST, сменени са и калниците. Хубава кола, едвам се сдържах да не му открадна липчето. :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

tropper

Поздравления за лъскавото СТ колега!

Цитат на: koyota в 14 Септември 2014 22:03:14... (hrn) Ако някой случайно може да ми помогне да си намеря едната капачка за пръскалките на фаровере ще съм много благодарен, че някой си я е харесал и изчезна!
И аз имам проблем (липса) със същата капачка от доста време, а от скоро след един лек удар и с цялата пръскалка. :))
След счупването на пръскалката, мога да споделя, че причина за изчезване на капачката може да не е кражба, а подпиране на този ъгъл на бронята при паркиране. Ако някой е маневрирал около тебе и ти е упрял бронята в тази област, тя се огъва и повдига и може да счупи зъбчетата с които капачката се държи за пръскалката :-[

Ако някъде ти продават цяла пръскалка, може да се делим - да вземеш капачката, аз да взема пръскалката макар и без капачка, че сега като пръсна и оттам тече "из ведро" напред. Мога да си правя гавра с пешеходците  (rofl), ако реша.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

koyota

Благодаря за хубавите думи радвам се че ви харесва колата. Правя си я с голям кеф.
Колегата е прав. Сменени са калниците също късмет, че цвета на донора е бил като моя. Праговете са от ST но от фейслифт-а 2005 /6 поне до колкото знам. Капачките на бронята са си същите просто изчезна едната.

ПП. Липчето вече е залепено якоо няма сваляне (rofl)

Marlboro

Обзалагаш ли се, че няма сваляне? По-яко от оригиналното??? :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

koyota

Ха..xa не, не! постарах се да го омажа че да не литне някъде но като оригиналното няма как да го залепя!