До каква сума сте готови да отделите за измерване на дино стенд?

Започната от Pyrhel, 25 Октомври 2011 11:37:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

До каква сума сте готови да отделите за измерване на дино стенд?

Не се вълнувам какво ще покаже, няма да ходя ако не е безплатно.
6 (13.3%)
Най-много 50 лева
24 (53.3%)
50 - 70 лева
6 (13.3%)
70 - 80 лева
1 (2.2%)
80 - 100 лева
2 (4.4%)
Ще я замеря само ако фирмата-тунер предлага услугата безплатно.
6 (13.3%)

Общ брой гласове: 45

Pyrhel

Интересно ми е да разбера горе-долу какво е мнението на хората :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hitrata_lisi4ka

Ще я замеря само ако фирмата-тунер предлага услугата безплатно. И то при все, че се навия да ми се прави нещо по колата.  (coffee)
Искам нещо русо, може и метла!

Pyrhel

Цени на prospeed, мерене на главините: Дино в Проспийд.
Видях, че явно отскоро има ново дино, в Шумен: Дино в Шумен. Цените са изненадващо ниски...

VENTCI

Ще го проучим в Шумен този сервиз - както казваш най-вероятно е от скоро, а цените като за Шумен :D

Alexi

може да си организираме дино ден за видим кви коне са останали от първоначалните  :))

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Bobi

На такъв тест бих отишъл, когато си купя някое СТ или GTR в по-хубавия епизод  :P

escobar

50-70. Но реално си струва само след сериозни интервенции.

Milcho

"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Milcho

"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

G_o_c_e_v

Па как нищо не ми говори с АФР, без АФР... 50лв само за да ти кажат че си останал без 3-4 коня ли е

Alexi

25 лв е неделя така като чета ,но без някакви модове като че ли няма смисъл да се пуска човек ..

Pyrhel

Най-добрият вариант е преди и след мода. Особено преди/след чипа, защото много от тунерите казват едни стойности (да кажем +30 коня), а в действителност се получава много по-малко (+2 к.с. - реален случай е това с яко пушлявеща кола...)

Pyrhel

UP! Да видим от не-включилите се досега дали ще има гласове. :)

shaft

Максимум 50лв, защото това е просто тест на работата и би трябвало да се включва в услугата като доказателство за свършената работа, иначе как да разбера дали е направено нещо изобщо? :) Плацебо ефекта е много силен в този случай - влизаш, прави се нещо уж, излизаш и яяяя колко яко почна върви колата... а то стоково, без дори да е включван компютър, без нищо... :) Нещо такова си го представям. Например, как ще покажеш, че нещо работи, без да го тестваш...

Поздрави

Поредният чешки "боклук", който не става за нищо друго... освен за возене, каране, товарене и малко умерен спорт!

Pyrhel

То питането е съвсем друго. Е примерно следиш темата на оня с варненската Октавиа и правиш неща по негов образ и подобие. Решаваш да видиш каква полза имат, отиваш на дино и даваш макс ххх лева :)

shaft

Цитат на: Pyrhel в 30 Юли 2012 10:22:52
То питането е съвсем друго. Е примерно следиш темата на оня с варненската Октавиа и правиш неща по негов образ и подобие. Решаваш да видиш каква полза имат, отиваш на дино и даваш макс ххх лева :)

Значи, горе-долу правилно съм разбрал. Аз имам предвид - следя темата, решавам да правя каквото и да е, казвам си, че май моята не е точно 105, а да речем е 109 коня - отивам да си я замеря и давам макс до 50лв, че ми се струва нормална цена (за мен е достатъчна, ако аз съм този с дино-то, няма да ми е достатъчна). Мерим я, гледам 108 коня излиза, обещали са ми 125 коня примерно, след чипването - казвам им правиме я 125, правят я и повторното мерене, ако е при тунера - предпочитам да е безплатно, ако е на друго място - пак толкова пари - 50лв. 100лв отиват на вятъра, според мен, и то само за да видя какво правя общо взето - така го разбирам. Като отиентир, колкото да тествам и да видя дали ще се свърши работа - 100лв е добре.

Поздрави

ПП: Абе знаеш, че българина е свикнат на далавери, ако има - да има! Така, че започвам да го оприличавам на нещо като при доктора - първичен преглед 50лв, вторичен 35лв и бонус един безплатен в рамките на месец. Та така... :)

Поредният чешки "боклук", който не става за нищо друго... освен за возене, каране, товарене и малко умерен спорт!