Балкански събор

Започната от copacabana, 04 Октомври 2013 10:43:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

copacabana

Здравейте,
приятно ми е да се присъединя към форума, прегледах и другия, но това място ми допада повече. Като гледах темите за съборите ми хрумна идеята-какво мислите за организирането на Балкански събор и да се поканят клубове от Сърбия, Гърция, Македония и Румъния? Не съм чувал досега някой да е правил подобно нещо, може и да има, но лично аз не знам.

Dmitarcho

Май сме прекалено малки за да мислим за мероприятие с подобен мащаб ;) Тогава със сигурност ще трябва да се заеме писта за минимум 2 дена ... отделно трябва огромно пространство за събиране на всичката навалица ... Живот и здраве след някоя и друга година ... ще започнем да мислим и за това :)
Ръца Пръца

opex

Първите хора които са го направили също са били малко и им е било трудно, но просто са се заели, проучили са  и са го организирали :) Време има, така че аз съм ЗА и да се запретват ръкавите.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

copacabana

Аз си мисля, че до лятото има достатъчно време и може да се организират нещата. Също така може пък и спонсори да се намерят :)

moni74

Мисля, че идеята е много добра. Но за да се реализира, трябва да се случат няколко неща:
1. другият клуб да не ни пречи - да не се хвалят със спечеленото дело, да не ни пречат да намерим спонсори, да не пишат на чуждите клубове че сме ментета и не знам още какво.
2. щом ще е Балкански събора, то без Мото Пфое ще може ли да стане? Защото знаем тяхното становище за двата клуба и т.н. Да вземат да платят поне пистата за два дни :)
3. ще е нужно време за да се намерят спонсори, а без тях ще е трудно
4. ще трябва добра организация за хотели - ако ще има много гости, не става "всеки сам да се оправя с хотела"

----------------------------

mitakinen

Мисля, че всякакви подобни идеи трябва да ги коментираме в раздела недостъпен за неклубни членове. Практиката показа, че всяка идея, която сме дискутирали се краде и опорочава
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

copacabana

ами нека се премести темата, пък аз и като неклубен член ще помогна с каквото мога!

mitakinen

Заповядай и стани клубен член :)
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

toretosz

Тея работи със скритите неща нещо не ме радват,да не на събора не клубните членове да решат да се скрият някъде.Кво се притесняваме че някой ще ни открадне идея.Правим това което можем и го правим добре.Откраднаха идеята за писта за събора си  и кво маршалите бяха повече от пилотите.По темата  е страхотно предложение и ще се радвам да участвам в организацията с каквото мога.Но на този етап да съберем догодина 200 човека ще е огромно постижение.Лично аз бях писал на 3ма гърци който учасват в месните шампионати имат спонсори да дойдат на нашия събор и отговора беше отрицателен въпреки че поканата ми беше пратена още в средата на Май.Така че добре дошъл при нас предлагам да насочим усилия за един по масов събор за догодина със спонсори и прочие пък по нататък ще мислим за събития от подобен мащаб.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

moni74

Мисля че за начало ще е по-лесно да се организираме и да посетим някой чужд събор, около нас. Един вид да се легитимираме пред Форд обществеността на Балканите, като за начало. Първо да осъществим връзки с другите клубове на живо, не само по електронна поща. Да видят хората че ние наистина съществуваме и сами да преценят дали ще поддържат връзка с нас.
След време и такъв Балкански събор ще стане.

Pyrhel

Няма скрити неща, всеки, който е член може да ги чете. :) Просто има неща, които първо се дискутират измежду хората, които са в "ядрото" на клуба и след това се оповестяват като решение пред останалата част от потребителите. Знаете, че нещата от кухнята не могат да се дискутират на стълбите пред блока.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

в Румъния правят голям събор и е близо

moni74

А по кое време е? Защото Румъния е близо /Букурещ е на 30-тина километра от Русе/, няма визи и простотии, направо с ЛК.