Темата с книгите

Започната от Lexian, 23 Септември 2013 18:49:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lexian

Е, Форд-фенове, какво четете в момента? (read)

За себе си мога да кажа, че съм фен на фентъзито. На дневен ред е "Песен за огън и лед", като вече приключих с "Игра на тронове" и подхванах "Сблъсък на крале". Голяма краста са книжките! ^-^

Bobi

През последния месец :

Дан Браун - "Ад" : нещо не ме грабна, както и " Изгубеният символ", на която даже не доичетох последните 50 страници.
Джеймс Ролинс - "Кървавото евангелие" : препоръчвам я на любителите на фентъзи-трилърите.

Събирам кураж и сили за "Престъпление и наказание", гледащ ме от рафта  от миналата есен.

mike28

През лятото опуках отново цялата поредица на Тимъти Зан по "Междузвездни войни". Дано Дисни филмират новите епизоди по тях, но дълбоко ме съмнява.
После си припомних с кеф "Пръстенов свят" 1 и 2 на Лари Нивън, пак препрочетох за N-ти път поредицата "Свят на смъртта" на изрода Хари Харисън и се опитах за 3 път да прочета "Игра на тронове" и малко след средата я заразях... отново. Дръпнал съм си на таблета всичко на огромната Лоис Макмастър Бюджолд (макар че повечето неща ги имам на книжни издания) и скоро смятам да се потопя във вселената на Вор. Те това е от мен.

ganador

Сега почвам: 

СТИВ ОЛТЪН - ДЕНЯТ НА ЗМИЯТА

hotblooded

Последно прочетена: "Проиграни победи" - фелдмаршал Ерих фон Манщаин

tha22don

И аз изчетох поредицата "Песен за огън и лед". Добре че бяха HBO - книгите са на доооста по-обстойно ниво, но няма как.
Сега мисля да почна "Хобит" или "Децата на Хурин" ....

mediacenter

"Заръбал" съм "Място за убиване" на Лий Чайлд,първата книга от поредицата за Джак Ричър.
Добре пише,засега върви бавно ,но обещаващо...

Поздрави на колегата с Х.Харисън,един от любимите ми автори..Какво ще кажеш за Р.Хайнлайн...а Зелазни? (read)

escobar

Най-трудна за прескачане от "Игра на тронове" е 4-та част. Иначе довършвам 3-тата книга от Милениум на Стиг Ларшон. Добри трилъри и се гмуркаш в шведския начин на живот.

Bobi

Книгите на Стиг Ларшон не съм чел, но съдейки по филмите предполагам си струват четенето.

QA

Всичко на Тери Пратчет - в момента съм на "Шовинист" (doc)

hitrata_lisi4ka

Аз изчетох всичко, до което се докопах на Артър Хейли. И сега търся цялата поредица от 18 разказа "Китайски Загадки", имам само 3 аз.
Искам нещо русо, може и метла!

mitakinen

Някои трябва да зарежат художествената литература и да се захванат с читанките да си довършат образованието  (batter)

TourneoRS

След 20 години прекъсване прочетох отново  "Силмарилион " /Джон Роналд Руел Толкин /
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Bobi

Аз все още съм на вълна Джеймс Ролинс...

Gredarov

Игрите на глада: Сойка- присмехулка

supertorr

Аз пък съм се запънал на Лий Чайлд и неговата поредица

mitakinen

На Дейвид Балдачи трилърите също са много добри. Дори в последната книга - "Забравените" един от главните герои е българин и то много положителен герой

TourneoRS

Имам време за губене и започнах да чета "Богат Татко, беден Татко "
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

ValkataFF

В последно време не остава време за книги , но сега четем ,,Разузнаване и контраразузнаване" - учебник .Няма начин на изпит трябва да се ходи.