Съвместна среща

Започната от Pyrhel, 14 Септември 2013 17:13:50

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

Копирам поста на Dani_Barabani от КФБ:

Здравейте,

Утре, неделя, 15.09.2013, ще се проведе съвместна среща на КФБ и БАФС на ОМВ, Люлин, след тунела от 18ч с цел обсъждане на съвместен събор 2014. Всеки е поканен да присъства. Същата покана ще бъде пусната и във форума на БАФС от Анатолий. Ако някой е възпрепятстван да присъства, но има конструктивно предложение, може да го изложи тук (моля не повтаряйте писанията си от други теми и спазвайте добрия тон).
До виждане!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ihovahi

Общата работа и кучетата не я харесват. Това ми е мнението.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

vladi tanev

Ех кaк ми се искa дa се нaтовaрим и дa дойдем но уви нямa кaк ще изчaкaме дa видим кaкво се е говирило и обсъждaло и тогaвa мнения и коментaри.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

SICKandPROUD

Цитат на: ihovahi в 14 Септември 2013 18:08:44
Общата работа и кучетата не я харесват. Това ми е мнението.
Подкрепям с две ръце, после пак ще има-
"ние направихме това, те не направиха онова"
и обратното. След съдилки и какви ли не други опити да направят мизерия, сега общи срещи искат...
Само аз ли не виждам логиката???

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

hotblooded

Така де - те не ни признават ни за форд ни за клуб - сега изведнъж - общ събор искат и обединение сънуват. Ивайло обещава да маха банове и вика че всеки бил добре дошъл обратно, Рейсаджията - който бил си тръгнал - няма връщане назад. Е нека първо се разберат по между си какво искат!  Събор нека всеки клуб си прави просто да са отдалечени във времето - едните да организират пролетен, другите есенен и никой да не пречи, и да се спре плюенето! И

Bobi

В първия пост изрично е споменато да се спазва добрият тон в тази тема! Моля, съобразявайте се с това.

vladi tanev

Моят въпрос към тях ако може да ги попитате предполагам и други искат да знаят защо след толкова мизерий ей така изведнъж имат такова желание за общ събор или можеби защото едвали ще стъпят някога на Калояново и другото толкова много искат и ако се организира нещо такова да не стане накрая че те са го направили или ако недай си боже стане провал да кажат вие сте виновни това са дребни моменти и фактори на които изобщо нетрябва да се обръща гръб.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

mitakinen

Приятели дошли сме тук съмишленници защото там не ни харесваше. Защо да се връщаме назад? Носталгия? За какво? Това е като изчерпана връзка между мъж и жена. Само мъка ще си причиняват. Трябва да се продължи напред. Миналото остава назад. Полза от тях нямаме, само те от нас. Нали са велики, гъсти с Топгиър например. Да сте видяли материал за отразяване на събора им. Нъцки. Нека да продължават да си мислят, че са фактор, но според мен тази среща е абсолютно безмислена.
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

ffmk1l

Според мен не прибързайте с изводите. Нека не слагаме всички потребители на другия форум под един знаменател. Нека имаме и различия, не става въпрос за обединение, само за една обща среща.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Polly

След общата среща ще пуснат "ксерокса" и copy & paste ще е на макс.
От вас идеите, за тях овациите!
Но да не съм лош пророк!
Името няма значение...
                                  Важни са ХОРАТА, които седят зад него!

deshi

преди точно един месец искаха да  ни ликвидират , а сега искат нещо съвместно ...
аз казвам ДА на добрия тон  , и ако искат да  ни дойдат на събора като гости ок
но казвам твърдо  НЕ на обща организация на форд събор ... тъй като всичко си е вече канализирано и измислено
никога няма да бъда член на клуб управляван от хора които нямат идея какво е автомобилен клуб
и хора за които всички сме просто бройки на събора им
това е мнението ми като обикновен юзър на форума и клуба
Грозен си кат` OHC  .....

mike28

Не казвайте хоп, преди да сте скочили.  ;D Няма нужда да се обичате взаимно, но ще е хубаво да почнете да показвате поне привидно взаимно уважение. Поне за пред хората, че вече стана банално във всяка тема за другия форум да се вадят кирливите ризи. Пък и ако наистина сте по-добри от тях, простете им и продължете напред.  (bi)

П.П Банера за събора или го махнете, щот вече не е актуален, или поне да води към темата със снимки и клипове от събора.

kaloqn

Толерантността изисква да има срещи, всякакви срещи.

Но според мен хората които управляват донякъде процесите в този клуб и форум,
трябва да отделят все по-малко внимание на това, че има друг клуб с друго ръководство;
да нямат отправна точка в своите действия, това че са били прокудени и анатемосани...
Те са създали свой форум и клуб и трябва да мислят за него!

Очевидна е разликата в поведението и говоренето в двата форума, просто БАФС трябва да
продължи по начина, по който се развива в момента.

Рано или късно общ събор ще има, щом има желание и готовност от всички страни.

Между другото толерантността изискава и реципрочно отношение - червените удивителни
с надпис отстранен не са признак на това...

А тази покана отменя ли обичайната среща на Фестивална?

moni74

A всъщност не трябвa ли ТЕ първо дa ни признaят кaто клуб (официaлно), второ дa ни се извинят зa държaнието си досегa публично и трето дa нaпишaт официaлни писмa до всички оргaнизaции, пред които ни омaскaрихa. Едвa след товa дa говорим отново.

----------------------------

vladi tanev

Вижте какво мисля че г-н Анатоли е достатъчно наясно и знае какво искаме все пак той и другите които му помагат са постигнали това което сме сега нека се срещнат поговорят и да разберем за какво става въпрос и тогава да се мисли и обсъжда сега идеята е написана най горе за какво ще се срещат нека не излизаме извън нея.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

hotblooded

Moнка, това и да го направят - то ще е проформа. Там се делят на "млади" и "стари", "дипломирани" и "недипломирани" (под дипломиран - разбирай 25 год. да си карал Икарус), има "новобранци" и "стари кучета" - също като в казармата. За тези сме "отцепници", и "връщане назад нямало".  Та на председателя им или какъвто се пада Ивайло Георгиев - може много да му се иска, и да е искрен в желанието си за обединение и общи събори- но как ще промени мисленето, поведението и отношението точно на хората които въведоха и използват тези критерии за окачествяване на отделните членове и потребители и заради които стана разделението?  Ще организираме "общ събор" на който ще има 5-6 човека дето ще гледат всички от високо защото са "стари", "дипломирани" и др. 
А и още нещо - те говорят за събор на клубовете. Аз до колкото се сещам - при нас събора се организира от клуба, но не е на клуба, а на всички фордаджии.... а при тях (както се видя по-горе) е банкет на УС пред публика..

sinnerman

Едно от нещата, който най-много ми харесва в този форум е, че не се взимате на сериозно и се държите естествено и нормално. Правите това което харесвате и ви доставя удоволствие и помагате на всеки който има нужда от помощ.
Събора на Дракон беше общ, както казва по-горе hotblooded - за всички фордаджии. Който искаше присъства. На мен лично много ми хареса. Даже за догодина мисля да си взема един Фокус МК1 и със сина ми да го подготвим за пистата  ::). С  опита който имате знам, че следващия събор организиран от БАФС ще е още по-як.Пък който иска да се забавлява, да идва. Който е обременен от разни скрупули, да гледа снимки.
Само напред и нагоре!

deshi

мисля че следните думи са изявление на Асен ... тук няма началници ... въпроса е всеки да  е доволен и да си изкарва добре
Грозен си кат` OHC  .....

Nebhotep

Ще има ли днес среща в 15,00 часа на Фестивална или всички ще ходим в 18,00 ч. на ОМВ. Кой смята да ходи на съвместната среща? Аз смятам да намина. ;D

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Nebhotep

А на съвместната среща ще има ли хора, да не се окажа сам накрая... ???

opex

ся тръгвам към фестивална имам само малко работа преди това и предполагам от там ще тръгне траурна процесия към оуемвито :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Nebhotep

Хайде чакам Ви. Тук съм с малчуганите

amplified

Nebhotep

Срещата премина с много хора и доста сериозни разговори, но в рамките на добрия тон! Ръководството на БАФС твърдо заявиха позициите си, които ще публикуват във форума по- късно.
Ето малко снимков материал:

Може би най- многобройната форд среща в София състояла се някога (над 20 автомобила):

Увековечаване на събитието:

Dmitarcho

На първите снимки .. все едно всеки момент ще започне някакво меле :D Дано всичко е минало в рамките на добрия тон, и сте им изаяснили позицитя ни ;)
Ръца Пръца

moni74

От тези 20-тина коли колко са били техни? Да не се оказа, че отивайки на гости, сте отишли повече от домакините?

Dmitarcho

На втората обща снимка ... Анатоли много палав поглед има :D :D :D "Като се прибера ще пиша" .... да не сте отишли на среща на четири очички :P
Ръца Пръца

Nebhotep

Мисля, че по равно бяха колите. Ей пак го хванахте в крачка Анатолий... (rofl) (rofl)

moni74

Цитат на: dmitarcho в 15 Септември 2013 20:44:20
На втората обща снимка ... Анатоли много палав поглед има :D :D :D "Като се прибера ще пиша" .... да не сте отишли на среща на четири очички :P

Обаче погледа на шефката им е "леко притеснен", щом е прехапала и устни...