Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

hotblooded

И на мен... ама нищо не се вижда от втори

mitakinen

Mini Cooper S зарежда газ -  (hammer) Това само у нас може да го има Важното е да сме гъзари

Alexi

хм ,какво и е гъзарското на тая въшка ? 1.6 на газ нормално ..

Чебурашка

Кайен Турбо на газ   :))  :))
http://www.cars.bg/u832065
По снимките отвътре е  кенеф,но като за 59000 сигурно е нормално  (nut)

escobar

Това Мини е с двигател Пежо/БМВ 1.6 120 коня най-вероятно. Удоволсвието да си загубиш багажника и да караш на газ е около 1600 лева. Имаше опитни зайчета във форума на Пежо пробвали с по-евтини и различни решения. Всички водят до най-различни ремонти и прецакване на различни компоненти.
Да газифицираш Кайен си струва яко!!! То това не харчи то смуче като смок. Там и 10000 за газова си струват.

hotblooded

Цитат на: escobar в 18 Ноември 2012 23:06:21

Да газифицираш Кайен си струва яко!!! То това не харчи то смуче като смок. Там и 10000 за газова си струват.
Е като нямаш пари за бензина - защо го купуваш, да го е... и Кайена! Катеричката преди да лапне ореха си го мери дали ще излезе от другия край. Ако си някои сиромах дето искаш с една 5+ годишна колица да огрееш на всякъде - хем да возиш децата, хем за дълъг път, хем да ходиш на работа в града - ОК - "нагАзи" я... Ама да си купуваш скъп SUV... Сори, ама като нямаш кинти за бензин за тоя джип - как ще си купиш гуми, ще смениш консумативи?

Marlboro

Цитат на: hotblooded в 18 Ноември 2012 23:55:13
Катеричката преди да лапне ореха си го мери дали ще излезе от другия край.

Катерицата се е научила да го дъвче ореха, за да не се чуди дали ще и излезе от зад, ти ако ги гълташ цели си се чуди... Така и човека си е сложил газ и си е решил наполовина проблема с разхода.

Edit:
Tiny the Squirrel eating a walnut
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

amplified

За мен е тъпо да се купи Кайен със спортни пакети, с баси двигателя... Да се облепи с фолио за 3 бона... и накрая да му се изсипят 4-5 за течна фаза газ. Ама моето мнение за колата дето струва колкото имение и 40квадратовата панелка си е такова...

escobar

Тая джипара дърпа мощно, изглежда мощно и в общи линии ако искаш да я караш и не си в управата на Лукойл, това е вариант.
За 1000 километра пробег на месец хвърляш към 500-600 лева само за гориво. Баровците си правят най-голяма сметка и нямат особени скруполи.

P.Kostadinov

Добро утро :)
Айде с усмивка да посрещнем работната седмица :P

Жена моли мъжа си:
- Гошо, печката се развали, поправи я !
- Да ти приличам на електротехник?
На другия ден:
- Гошо, мивката се запуши, отпуши я!
... - Да ти приличам на водопроводчик?
На следващия ден Гошо се прибира, печката поправена, мивката отпушена. Пита жена си:
- Кой поправи печката и мивката?
- Комшията.
- И какво поиска в замяна?
- Да му изпея песен или да спя с него.
- И ти коя песен му изпя?
- Да ти приличам на певица???
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

hotblooded

Цитат на: escobar в 19 Ноември 2012 07:19:12
Тая джипара дърпа мощно, изглежда мощно и в общи линии ако искаш да я караш и не си в управата на Лукойл, това е вариант.
За 1000 километра пробег на месец хвърляш към 500-600 лева само за гориво. Баровците си правят най-голяма сметка и нямат особени скруполи.
Предполага се че 500-600 лв на месец за гориво не са проблем за човек който си купува кола за 200 000 лв, при условие че гумите и са 3 бона, обслужването и не пада под 1000, а застраховките са на цената на прилична кола 2ра ръка. Както и да е, като си купя Кайен сигурно ще запея друга песен :)

Хайде и да не съм съвсем офф-топик:
   Питали радио Ереван:
- Защо никой от богатите българи не си е купил отбор във WRC или F1?
- Защото газифицирането на колите там не е разрешено!

supertorr

Цитат на: hotblooded в 19 Ноември 2012 09:32:32

Хайде и да не съм съвсем офф-топик:
   Питали радио Ереван:
- Защо никой от богатите българи не си е купил отбор във WRC или F1?
- Защото газифицирането на колите там не е разрешено!
Не се приема. Дай нов;D

hotblooded

Учениците трябвало да напишат съчинение с поука. На другия ден прочели опитите си на учителката. Първа била малката Клер. Тя прочела:
- Татко има ферма и всяка неделя товарим яйцата в пикапа, и ги караме в града, за да ги продадем на пазара. Но една неделя се блъснахме и всички яйца паднаха на пътя, и се счупиха. И поуката е следната: не носи всички яйца в една кошница.
- Браво, Клер - похвалила я учителката. - Сега си ти, Ема.
Ема прочела своето съчинение.
- Татко също има ферма. Всеки уикенд взимаме яйцата и ги поставяме в инкубатор. Миналата седмица се излюпиха само осем от дванайсетте яйца. И поуката е следната: пилетата се броят наесен.
- Много хубаво, Ема - казала учителката. - А сега да чуем теб, Джони.
Джони прочел своето съчинение.
- Чичо Джим е участвал във Виетнамската война, но един ден самолетът му бил свален. Той скочил с парашут, преди да се разбие, но успял да вземе със себе си само каса бира, автомат и мачете. По пътя към земята изпил касата бира и кацнал сред хиляди вражески войници. Застрелял осемдесет виетнамци с автомата и когато патроните му свършили, убил още двайсет и пет с мачетето и удушил десет с голи ръце.
- Много цветисто описание, Джони - отбелязала учителката, -но каква е поуката?
- Не се закачайте с чичо Джим, когато е пиян.

===========
''От КАТ ми изпратиха снимка, на която превишавам скоростта. Пратих им видео, на което плащам глобата на катаджия в брой.''

amplified

Някой може ли да ми преведе:

Как я уже говорил, различия между Блау "с" и "без" внешне определить непросто. Все внешние отличия заключаются в наличии, либо отсутствии кабеля от видео штекера, ведущего от платы к факре на задней панели Блау.

Причем на бескамерной Блау место для впайки штекера к плате есть и даже облужено

Думается мне, что различия не только в этом, но, так как полную разборку двух Блау я не делал, судить о них не могу.

Vasilev

Обява:
Продава се запазен (на 5000 км) валяк за асфалтиране на улици.
Екстри:
Никой няма да ви засича на пътя (даже националната служба за охрана)
Кабриолет
Кожен салон
12 цилиндров турбодизелов двигател
Супер спортно окачваме- никакви наклони в завоите, задната ос никога не поднася
Уникални 48 цолови джанти
Ускорява от 0 до максималната си скорост за 3 сек.
Суперефективна защита от кражба- до 30 мин след кражбата е все още с полезрението ви.

Радко

Цитат на: Чебурашка в 18 Ноември 2012 22:44:33
Кайен Турбо на газ   :))  :))
http://www.cars.bg/u832065
По снимките отвътре е  кенеф,но като за 59000 сигурно е нормално  (nut)
Ами до колкото знам Кайена е на студент! Продава го защото му е слаб вече и ще си взема друг с по-голям двигател ;)  :D

tropper

Цитат на: amplified в 19 Ноември 2012 14:46:29
Някой може ли да ми преведе:

Как я уже говорил, различия между Блау "с" и "без" внешне определить непросто. Все внешние отличия заключаются в наличии, либо отсутствии кабеля от видео штекера, ведущего от платы к факре на задней панели Блау.

Причем на бескамерной Блау место для впайки штекера к плате есть и даже облужено

Думается мне, что различия не только в этом, но, так как полную разборку двух Блау я не делал, судить о них не могу.
Както съм казвал вече, разликите между Блау (Blaupunkt вероятно) "с" и "без" да се определят външно не е лесно. Всичките външни разлики са в наличието или отсъствието на кабел от видео-буксата, отиващ от платката към задния панел.

При това на "безкамерното" Блау има място за запояване на буксата и даже е ... (предполагам нанесена солдер паста - подготовка за спойката).

Мисля си че разликите не са само в това, но тъй-като не съм правил пълно разглобяване/сравняване на двете Блау, не мога да твърдя за тях със сигурност.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

новата реклама на Куга - "отКуга очакваш такава оферта"   ??? да се смееш ли да плачеш ли .. МР трябва да уволнят рекламния си директор

hotblooded

Цитат на: Alexi в 20 Ноември 2012 08:35:35
новата реклама на Куга - "отКуга очакваш такава оферта"   ??? да се смееш ли да плачеш ли .. МР трябва да уволнят рекламния си директор
Егаси Уфертата.....   ;D

escobar

Alexi

Мондео мк4 Титаниум МР Едишън
без грам екстра  :)) не знам как са му оставили фаровете с лещи че съм виждал титаниум и без тях

Alexander

Има си Bi-Xenon, преден и заден парктроник, Converese+, CD Changer.. Не е като да е без екстри, ама от МП са толкова тъпи, че не са ги избройли тези неща..
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Alexi

ксенон може и да няма .. има фарове с лупи които не са ксенонови .. надали ще забравят да изброят такива съществени екстри

BIGFORDFAN

Ми наскоро не бяха писали на едно мк3 2.2 че има темпомат...., не се учудвам вече от нищо!

http://www.cars.bg/u861003 това пък даже няма климатроник...  :-[

Marlboro

Pyrhel

Ето и една моя снимка... Едно заведенийце на ул. Пушкин:
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

valeri1972

Колеги, някои да разполага с гараж/за София става въп,ос/.....събота или неделя имам нужда от помещение - искам да монтирам една ксенон система а не ми се мръзне навън.....предлагам подкуп......домашен дестилат (buddies) (hrn)