Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

senatora

Народно поверие.
Ако девойка през нощта на 6 срещу 7 юли види във водата лицето на своя любим, значи през нощта на 5 срещу 6 юли нейният любим се е гмурнал неудачно.
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

momo76

momo76

Рали Копринка СС2

Една баба решила да си купува бански.
Отишла в мола, взела едни бикини и влязла в пробната да ги мери.
След като се позабавила вътре учтивият консултант се приближил до пробната и попитал:
- Какво става да ви донеса ли горнището ?
-Аааа, нема нужда чедо, то всичко се събра у долнището !

Danchev

Хахаха Резинката е голям (notworthy)

ето още малко по темата :D

Rally Bulgaria 2010 Super Special Night Stage 15
How about a magic trick?

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

senatora

Летят си животните в самолета. Папагалът скръстил крила и важно тропа. Минал заекът и го питал:
- Защо тропаш, бе?
- Щото съм отворен – казал папагалът.
- И аз съм отворен – казал заекът и той започнал да тропа.
Минала лисицата:
- Защо тропате бе?
- Щото сме отворени.
И тя отворена и тя взела да тропа. Минали вълкът, лъвът, жирафът – и те отворени, и те тропат. Минал слонът и попитал:
- Вие тука всичките защо тропате?
- Щото сме отворени – му отвърнали животните.
Слонът и той отворен – и той взел да тропа. В този момент подът на самолета не издържал и се продънил. Животните взели да падат от самолета. Настанала паника и се чули викове:
- Ааааааа...
Папагалът важно попитал:
- Що викате?
- Щото не можем да летим.
- Тогава що се правите на отворени

senatora

Аз:
- Бих искал една Coca-Cola, моля!
Сервитьорката:
- A Pepsi, става ли?
Аз:
- А с пари от Monopoly, става ли?

Иван Вълков

- Може ли да ми направите копие от личната карта?
- А шлем и лък от шофьорската книжка не щеш ли?

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

senatora

Трима мъже се изгубили в джунглата и ги пленили човекоядци. Вождът на човекоядците им казал, че ще ги остави живи, ако издържат изпитанието, на което ги подложи. Първо, всеки трябвало да отиде в гората и да събере десет плода от един и същи вид. Тримата тръгнали в различни посоки. Скоро първият се върнал десет ябълки. Тогава вождът му обяснил в какво се състои изпитанието.
- Трябва да напъхаш плодовете в задника си, без да сбърчиш лице. Ако направиш гримаса или издадеш звук, ще те изядем.
Мъжът напъхал първата ябълка в задника си, но на втората потръпнал и човекоядците го изяли.
Вторият се върнал с десет боровинки. Напъхал първите девет без а издаде звук, но на десетата избухнал в смях и човекоядците го изяли.
Двамата се срещнали на небето и първият попитал:
- Защо се засмя на десетата боровинка, почти беше успял?
- Знам - отвърнал вторият, - обаче видях, че третият се връща с десет ананаса!

BIGFORDFAN

PcMan

BIGFORDFAN

''Шофьор на ,,Форд Пума", прелетял със 121 км/ч през пешеходна пътека на бул. ,,Симеоновско шосе" в столицата, е само един от 1200-те нарушители, снимани с мобилните камери на КАТ в последните три дни, са съобщили пред ,,Монитор" от Пътна полиция.''

Oпааааааааа, кой изгорЕ?  (race)

П.С. НЕ на високата скорост в града! За това има Сапарева Баня!  (hammer)

Pyrhel

Пуснаха и снимка на пумата:

(rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

supertorr

" Пиян 40-годишен шуменец катастрофира на временно затворения за движение участък на бул. "Симеон Велики" в Шумен.
Мъжът управлявал лек автомобил "Фиат Стило", навлязъл в затвореното платно от булеварда и паднал в изкопа, в който се изгражда водопроводната и канализационна връзка на новостроящия се хипермаркет. Инцидентът е станал около 07:10 ч.
Шофьорът, като по чудо, не е пострадал, въпреки че автомобилът е смачкан до неузнаваемост. Най-вероятно активиралата се при удара въздушна възглавница го е спасила.

Пробата с дрегер показала наличие от алкохол в издишания въздух от 3,16 промила.
Мъжът е задържан за 24 часа.
Преди да падне в изкопа, автомобилът се е блъснал в предпазна ограда и в бетонен пръстен, с който се изграждат канализационни шахти.
Фиатът беше изваден с помощта на багер на строителната фирма, която работи по изграждането на хипермаркета."

amplified

Колегата с волвото търсеше капачка за Ловато нали?
В лукойл има за 1.99  :P

Alexi

тоя лауреат му гледах колата долу :))

mirohristov

Цитат на: amplified в 01 Ноември 2012 20:53:54
Колегата с волвото търсеше капачка за Ловато нали?
В лукойл има за 1.99  :P
Той търси капачка за газова, ама не за Ловато.  И аз го пратих по бензиностанциите. (fri)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

valeri1972

ЦЪК

искам това от дядо коледа :P (fri)

supertorr

Цитат на: valeri1972 в 02 Ноември 2012 13:14:12
ЦЪК

искам това от дядо коледа :P (fri)
Дай повече информация...

valeri1972

Цитат на: supertorr в 02 Ноември 2012 13:38:29
Дай повече информация...
Патентована технология Ion Кристал е чудесен начин за подобряване на видимостта ви в студено време. Ion Crystal поставя кехлибарен / жълта светлина, която е по-малко отразяват от бяла светлина по този начин значително се намалява количеството на отблясъците в крайна мъгла

искам да ги сложа на халогените тези крушки (fri) (fri)

BIGFORDFAN

Принципно е много полезно това, но има и друг лесен и евтин начин за подобряване на видимостта в условия на мъгла - взимаш си едни очила с жълти стъкла от близкия хипермаркет и ще останеш изненадан от ефекта!

valeri1972

Цитат на: BIGFORDFAN в 02 Ноември 2012 14:11:00
Принципно е много полезно това, но има и друг лесен и евтин начин за подобряване на видимостта в условия на мъгла - взимаш си едни очила с жълти стъкла от близкия хипермаркет и ще останеш изненадан от ефекта!

Е аз и без това съм "кривоглед и пея в хора"... ;D остава и очила да сложа.... (fri) (happy)шегувам се

amplified

Някой другар няма ли път Бургас-София скоро?
Едни 4 зимни гуми ме викат, ама аз нещо нямам път скоро натам  :P
Ще почерпя...

AlexanderBozhinov

Отивам сутринта да купя кафе и какво да гледам -> шапката на лявото огледало лежи на земята встрани,огледалото обърнато и ми  умря кефа. Не знам къде трябва да я паркирам тази кола вече,омръзна ми от нещастни хорица,които не могат да преценят едно разстояние като хората. Искам да избия вече на някой всички зъби,които са му в устата.

mitakinen

Ще разжалват потрошените от български селяни френски командоси
Пребитите френски парашутисти в нива край село Коиловци, Плевенско, вероятно са били агенти на Генералната дирекция за външна сигурност - френското външно разузнаване. Това заявиха френски експерти пред ТВ7. Според тях петимата пребити шпиони са се координирали с румънските им колеги. Агентите най-вероятно са провеждали учение за тайно проникване на чужда територия преди да попаднат на братята Слави и Васко, които ги помислили за цигани от съседното село Мечка, и съответно ги изпратили в плевенската ортопедия с изпочупени крайници. Не е ясно дали българските служби са били информирани за учението, но румънските им колеги вероятно са били в течение. Освен това служителите на Дирекция за външна сигурност учат и чужди езици, като особено се набляга на славянските. Това обяснява и защо петимата парашутисти са говорили български. Началниците им обаче едва ли са останали доволни от развоя на събитията. Провалът на мисията може да коства кариерата на френските агенти, които бяха разкрити на българска територия, предположи Жак-Доминик Марше, журналист в списание "Мариан" и специалист по отбрана. Той вметна, че началниците на френските агенти едва ли са останали доволни от професионалния им гаф. "Със сигурност не са ги поздравили за добре свършената работа. Цялата тази история едва ли предвещава гладко развитие на кариерата им. Трябвало е да тушират нещата и те да преминат по план", каза още той.

P.S. Бай ви Ганя не признава някакви си командосчета сукалчета. Да заповядат и Тюлените  :D

Alexi

пред сапа всички са равни :))

hotblooded

СРБ - най страховитото бойно изкуство (Селски Ръкопашен Бой)
По скоро франсетата са се усетили че не са където трябва и не са искали да се бият, само че нашенците изобщо не са искали обяснения.... Но резила си е голям!

pantata

Цитат на: amplified в 03 Ноември 2012 01:19:21
Някой другар няма ли път Бургас-София скоро?
Едни 4 зимни гуми ме викат, ама аз нещо нямам път скоро натам  :P
Ще почерпя...

На 10-ти съм там и се прибирам към София на 11-ти, ако до тогава не намериш никой - драсни едно ЛС да се разберем.