Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 17 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

Асене, да беше направил нова тема "Срещи в сервизите Пърхелови" :D Да имам тайни срещи и аз :D
Иначе те се развиват, ама лошо стягам :)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

"Пърхрел Сервиз"- в Младост. Доволен съм от момчетата.  :))
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hotblooded

Danchev

How about a magic trick?

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Alexi

тоя ще да е по действителен случай :)

escobar

SICKandPROUD

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Alexi

senatora

този е невероятен късметлия

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Marlboro

"- Бих искал да се бия с Вас в интелектуален дуел. Но, както забелязвам, Вие сте без оръжие."

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

pantata

Задалжително с рудител

escobar

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

escobar

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

hotblooded

escobar

SICKandPROUD

SICKandPROUD

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Pyrhel

I'll fuck your tricks, I'll fuck!

Демек... Ай ш' ти е*а и номерата, ш' ти е*а! :)) :)) :))

hotblooded

Цитат на: escobar в 22 Август 2014 16:58:03
Нова Лада, нова Волга
Те водкаджиите са царе на прототипите, ама като допре работата до серийно производство отиваме на "аки, аки, аки, аки...."  По интересното е какво ще е "руското" в тези коли - най вероятно дори и гумите няма да са руски, да не говорим за двигатели, окачване, системи за сигурност, ECM, че дори и стъкла....  Горките - в космоса отидоха, обаче не можаха да се научат да правят нищо друго освен военна техника..

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Vasilev

Pyrhel

Днеска форумът е по-жив, браво (rock)

escobar