Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Vasilev

opex

flip-flop in borsa e un biglietto del treno
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hotblooded

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hotblooded

Абе възможно ли е алармата на Мондеото да се включва защото е забравена плафона да свети?

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Слизах преди малко (асансьора е развален)- няма нищо отворено, обаче ш*бана аларма от време на време писва...   бях забравил плафона.   Накрая ще изключа алармата.

Dmitarcho

Моята аларма свири ако свети плафон ;)
Ръца Пръца

Carina

Странно, много странно...
На "шофьорския" курс има практика по "кормуване", а не "шофиране"... Изпит по "кормуване", а не "шофиране"...
Значи са различни неща.

hotblooded

Цитат на: Carina в 02 Август 2014 15:32:49
Странно, много странно...
На "шофьорския" курс има практика по "кормуване", а не "шофиране"... Изпит по "кормуване", а не "шофиране"...
Значи са различни неща.
Шофьорския изпит е като пълнолетието и секса - пак можеш да си ужасен, но вече е законно...

ivaylo_m

Dmitarcho

Ей заради това не трябва да се ходи на канал самичък, или поне канала да е хубав :) Изцъклих се как съм паркирал ;)

Ръца Пръца

Pyrhel

pantata

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

Мишо

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Pyrhel

hotblooded

Pyrhel

Alexi

kaloqn

Тази вечер открих невероятно забавление.

Оказа се, че за да съм част от него ми трябва годишна такса.
Също така ми е трудно да открия мъжкото поведение в един мъж...

Та би ми било доста интересно да стана Клубен Член!

Dmitarcho

На мен ми е супер тегаво... Е не светкавици навънка..едну гърмежи...
Ръца Пръца

escobar

hotblooded

escobar

opex

feeling перфектно @Perla beach Приморско  ^-^
qaяכSTuning
Suum cuique

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"