Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ganador

hotblooded

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

tropper

Да не е минал през нашенска дупка, та така е бастисал и двете джанти ?  :))
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

amplified

Подсещам, че подарявам 18-ки гуми, айде че ме сърби, а съм паркирал до казана! :D

mike28

Социалистката от Лос Йебанес спала с 1000 мъже

Датата от известно време е станал супер жълт сайт. Чак се отвращавам, но пък в случая новината е един път. Забележете името на градчето, в което живее момата. ;D

hotblooded

Цитат на: mike28 в 28 Април 2013 13:01:18
Социалистката от Лос Йебанес спала с 1000 мъже

Датата от известно време е станал супер жълт сайт. Чак се отвращавам, но пък в случая новината е един път. Забележете името на градчето, в което живее момата. ;D
Женския вариант на Митьо Пищова. Ама за разлика от него тази поне на външен вид има пУтенциал :)

hitrata_lisi4ka

hotblooded

Пасял си слепия дядо Йоцо овцете и спира до него патрулка с две ченгета:
   - Дядо, сещаш ли се за какво идваме?
   - Няма как да се сетя, защото не ви виждам кои сте - сляп съм...
   - Е щом е така ще ти вземем едно агне, все пак великден и гергьовден идват..
на другия ден пак идват:
   - Дядо, сещаш ли се кои сме?
   - Ами вчерашните милиционери сте....
   - Дядо, ама как разбра.....
   - Ами от цяло стадо агнета, вчера баш кучето взехте....

zliqiliq

Alexi

TourneoRS

Мале голям смях  :)), сещам се в началото на 90 те години , комшията си беше купил един такъв Муравей , и  един ден баща ми ме прати да занеса бидони , кофи , дърва до казана за варене на ракия . Ама точно като този едни форсирания и екстремни завои , на един от който качих бидоните отгоре си и паднах . Имам белег още на капачките  :))
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

mike28

ЦитатБалотели: Ако Реал М отстрани Борусия, приятелката ми ще спи с всички играчи
(nut)

Mario Balotelli Funny Moment(s) - Wearing a shirt 2012

Alexi

добре че е малка главата му събира се във всички дупки :))

Vasilev

Афганистанска тройка: Един прави секс, другият държи козата.

hotblooded

Новите таксита

Съпруг решава да посети жена си, която е на командировка. Пристига в хотела, качва се в стаята и се мята в леглото. Започват да правят бурен секс. След час от другата страна на стената някой се разкрещява:
- Е, по-тихо, моля ви! Пета поредна нощ не мога да заспя от вас!

hitrata_lisi4ka

mitakinen

Шефовете на Загорка, Каменица и Астика седнали на кафе.Дошла сервитьорката.
Шефа на Астика: - Една Астика
Шефа на Каменица: - Една Каменица
Шефа на Загорка: - Кафе и кола
Другите: - Ти що кафе и кола
Шефа на Загорка: - Вие щом няма да пиете бира и аз няма да пия..

Alexi

Цитат на: Alexi в 25 Април 2013 08:33:54
след толкова пратки без проблем ето че една изчезна ,Гъбкото я затириха някъде .. говорих с продавача ,даде ми тракинг номер и от статуса се вижда ,че са доставени ( едни маратонки са за хлапето ) но вече 25 дена тия маратонки не идват в БГ .. в момента съм дал задача на Гъбкото да ги издирват ще видим какво ще стане ..
намери се тая пратка .. продавача я маркирал като изпратена ,но я изпратил една седмица след това :)) като му отворих кейс изплю камъчето .. Гъбкото нямат вина за забавянето ..

tropper

Група инженери и група служители на отдел ЧР пътували във влак за конференция. Всеки от ЧР си имал билет, докато цялата група инженери пътувала с един единствен билет. От ЧР клатели възмутено глави и тайно се надявали, че наглите инженери най-накрая ще си получат заслуженото.
Изведнъж един от инженерите извикал: "Кондукторът идва!". Всички инженери скочили и се скрили в тоалетната. Кондукторът проверил билетите на групата от отдел ЧР. След като видял, че тоалетната е заета, кондукторът почукал и казал: "Билета, моля!". Един от инженерите промушил билета под вратата и кондукторът продължил нататък по пътя си.
На връщане служителите на отдел ЧР решили да приложат същия номер. Купили си само един билет за цялата група, но останали озадачени, тъй като инженерите не си купили нито един билет. След малко един от инженерите извикал отново: "Кондукторът идва!". Цялата група от отдел ЧР моментално се втурнала към тоалетната и се заключили вътре.
Всички инженери спокойно влезнали в другата тоалетна, преди последният от тях да почука на тоалетната, заета от служителите на отдел ЧР и да каже: "Билета, моля!"...
Изводът от тази история?
От ЧР обичат да ползват методите на инженерите, но в действителност не ги разбират.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Marlboro

- Заклех се пред жена ми, че няма да пия повече бира. А моята дума е хвърлен камък! Така, че сега ще замразявам една бира във фризера и ще я ям...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

whaaazp

TourneoRS

Това е Интерцептора на Мад Макс  (rofl) (rofl)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

mike28

Първата обява е директно за "Селски тЮнинг", а кюнците отзад къртят. Втората е... ами само като види човек "ценителите" зад волана... Смятайте, всичко останало е разкулачено и предадено за скрап.  :-[

mitakinen

Ти не разбираш  - Сливен е град на автомобилните дизайнери  :D

mike28

Имат и прочути скулптури.  :)) Питайте ямболии, дето изкарах казармата. Помня като ходихме цялата рота (цифром и словом 7 войничета и 22 души команден състав) до Военна болница в Сливен, за да ни изследват, че от автобуса не видях нито един бял човек в този град. Бях ей така  ???

escobar

В Сливен има един българин - Иван Циганина  ::)

hotblooded

Цитат на: mike28 в 29 Април 2013 22:05:54
Имат и прочути скулптури.  :)) Питайте ямболии, дето изкарах казармата. Помня като ходихме цялата рота (цифром и словом 7 войничета и 22 души команден състав) до Военна болница в Сливен, за да ни изследват, че от автобуса не видях нито един бял човек в този град. Бях ей така  ???
Хората са били на работа - мангустите никога не работят а само се шматкат по улиците и се плодят като плъхове.

Alexi

щото тряа ако остави 1 дете в дом да го/я стерилизират и ще се оправят нещата ..

hotblooded

Цитат на: Alexi в 30 Април 2013 08:04:59
щото тряа ако остави 1 дете в дом да го/я стерилизират и ще се оправят нещата ..
Просто една лека промяна в механизма за помощи - да няма минимум а да си е твърд % от осигурителния доход. 99 от мангалите сами ще се откажат да правят деца!