кой може да лепи фолио :)

Започната от opex, 19 Август 2013 18:50:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opex

Купих си днес фолио Llumar 1m/1,5m
Искам да затъмня прозорците на задните врати и триъгълните прозорчета. По-добре да дам някой лев на някой, който може да ми го залепи отколкото да купувам фолио за 30лв наново....и пак да го ошляпам.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

piksi88

Интересно   ^-^ и аз търся човек който лепи фолио, по тея сайтове ми искат 500 лв за затъмнение

opex

Аз използвах този туториал: https://www.youtube.com/watch?v=M7UOQq3h2s8 Без номера с пистолета за горещ въздух. Беше на вън и дори имаше вятър.
При положение, че за първи път държах фолио в ръцете си стана бих казал много много добре.

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Dmitarcho

Мда, от самолет не си личат дефектите :D Шегувам се :P Щом на теб ти е харесало как е станало - браво ;) Аз си слагах при "професионалисти" и не съм доволен ;) Следващия път знам кого да търся ;)
Ръца Пръца

dark_b3at

На един приятел ги направихме със сешуар и се получи много добре. Не е толкова трудно,просто ти трябва спокойствие,защото е пипкава работа.

Eastbourne

Някой колега ще изяви ли желание да залепи фолио на колата от подписа Форд фокус ц-макс, срещу заплащане разбира се.  Или да ми дадете координати на някой познат.

Става въпрос за гр. София. Пишете на лични, за да се разберем.

Dobrin_Todorov

http://tintcom.com/

Колеги, някой има ли наблюдение над фолиото, което предлагат в сайта?
Продава се под шаблон за съответната марка и модел на доста изгодна цена.
Има и подробно описание на инсталирането на фолиото върху прозореца, което изглежда доста лесно.
Има 5г. гаранция и са с UV защита.
Мисля да се пробвам, за моя Фокус излиза 53лв. за двете задни странични + триъгълниците + задното стъкло.

NR Smoke Plus 20- 16% пропусната светлина

road runner

Имам инфо за фолиото от този сайт ! Най обикновенно "американско" фолио дето е със супер странни цветове . Кадето лепих фолиото на моята кола момчето ми каза ,че фолиото било гадно и скъпо , каза че няколко пъти е лепил от него и не е доволен ,въпреки че има 1 шкаф инструменти за лепене :)  ! Аз сложих 3М :)