Номера за събора

Започната от Pyrhel, 18 Юни 2013 01:40:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

ihovahi

Даааааааааааааааааа само ЦСКА :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Илко

Само  толкова  ли  ще  караме   ????
Илко

Pyrhel

Разбира се, че не, на останалите не им дреме за номерата и ще използват който номер им се падне.
Нека запазим темата чиста...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Светльо

1990 за мене ако може  ^-^
Благодаря...

mitaka25

Щом никой не иска 666 искам го аз

Marlboro

Започна да става абсурдно с тия номер, май ще е най-добре да се отпечатат определен брой поредни и от тях да се избира. :)
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Bobi

Да, подкрепям Асен! Най-добре е да отпечатаме 100 броя с поредни и всеки да си избира. Аз вече нямам претенции, каквото ми се падне.

Vas

И аз искам да си взема номер и 1 месец да си карам из града с него :) Най-добре ще е да се направят от 1 до 100-150 и всеки да си избира.

hitrata_lisi4ka

Аз още карам с номерата от Пежо събора, който беше средата на юни. С радост ще ги сменя с такива на Форд. Нямам претенции за номера. :)
Искам нещо русо, може и метла!

Ivan Slavov

vladi tanev

незнам какъв е проблема че всеки иска различен номер нали все пак се печатат какво е значението какви ще са номерата нали трябва на всеки да му е хубаво а не по задължение  (race)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Marlboro

Няма лошо всеки да иска определен номер, но защо да не са поредни? Става абсурдно и смешно, реално 100-150 номера са достатъчни за сега, дано за напред трябват и хиляди, но към момента нека не насилваме нещата и да ни гледат 100 коли с 10 000 номера.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

toretosz

Да споделя че с номер, без номер се тая за мен  по важно е да сме там.Знам че ще е яко.По важно е да имам стикер на задния прозорец  "Решение по т. д. 2339/2012 г. на Софийски градски съд" Не може да спреш това къде не спира.

п.п. По добре направете за каращите на дрифт за праговете или горе за прозореца лого FORDBG.COM седмицата след събора сме на дрифт на празника на  пистаХасково(ако оцелеят колите)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Pyrhel

Дай примерен размер колко на колко см (максималните стойности), за да видим като се мащабира коя част да се свие.

toretosz

Само кажи на кое на задния  прозорец или на предния  (rofl)

Pyrhel

Ти кажи какво искате и дали да е отвън или отвътре на прозореца :P

Виктор Велев

Мисля че на задния залепено отвътре е най добре

TourneoRS

По - добре на вратите или прозорците , все пак карате с тях напред и така се вижда най-много .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

pantata

Мисля, че отвън ще е най-добре, има доста хора с тонирани стъкла, при тях няма да се вижда нищо.

Vanko

Цитат на: Marlboro Classic в 03 Август 2013 08:30:38
Няма лошо всеки да иска определен номер, но защо да не са поредни? Става абсурдно и смешно, реално 100-150 номера са достатъчни за сега, дано за напред трябват и хиляди, но към момента нека не насилваме нещата и да ни гледат 100 коли с 10 000 номера.

А не може ли клубните членове да карат с номера на клубната си карта, нали те сами са си избрали любим номер за нея, а пък за другите на място на пистата каквото има, примерно до 150?

ihovahi

Ааа то можело да си избираме номер на картата ли?! Анатолийййййййййййййййййййййййййййййй  (batter) хахахаха
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Pyrhel

Не, за първи път го чувам това. Спокойно, преебани няма. Мисля да разчистя темите от флууда, който се лее, хайде малко по-сериозно, станало е като детска граднина тука.

Pyrhel

Няколко човека са проявили желание номерата да са над 1000, ще помоля да помислят и да се ограничат до 999. Както каза Асен, когато излязат на пистата е абсурдно да има 50 коли на опашката, а някой да съобщи "да се приготви номер шест хиляди седемстотин петдесет и четири".

hitrata_lisi4ka

Моето предложение е, да се направят максимум 200 номера. Членовете да си получат номера, който съответства на номера от картата им, а останалите на случаен принцип, на кой каквото му се падне. Вярвам, че сме големи хора и няма да има сръдни за такова нещо.
Искам нещо русо, може и метла!

toretosz

Невиждам причина номерата да са по задължение,ако ги ограничим до 3 цифрени цената ще е една и съща. Защо да налагаме като може всеки сам да си избере.Нали затова сме тук. Може да се дискутира не да се налага на мен ше ме е кеф да е 444 ти като ми наложиш 169 ок ама и в 2та случия ще струва примерно 1лв само че в единия хората(потребитрлите)ще са доволни.

Bobi

Каква е тази мания по тези номера толкова, не мога да разбера.  :))   (rofl). Ок, нека всеки си избира номер, но и при избора трябва да има някакъв ред. Не може да има 100 коли на събора, а някой да обикаля с номер 43334. Не, че не може, ама е смешно.

hotblooded

Има и друг варинат - поръчват се комплект номера от 001 до 500 примерно, които останат - се ползват следващата година :)

vladi tanev

Цитат на: Pyrhel в 18 Юни 2013 01:40:19
Отиваме на писта Дакон, ще има състезания, награжване, точки, времеизмерване, съдии и правилник. Трябва колите да са обозначени, така че ще ни трябват номера. :) Номерата са познати и от другите клубове, както и от Track day-овете - ще бъдат принтирани с размер А4.

Ако някой иска определен номер, нека пише в тази тема. Ако ще идвате с повече от 1 кола - кажете за различните коли кой номер искате.

SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

vladi tanev

Боби невиждам кое му е смешното но нещо което се каже мисля че е редно да се спазва малко става като със или без сликове,и се спрете със това е редно или това не е редно така е смешно или не е всичко  се прави така че на нас да ни е хубаво и весело какво ме боли фара че щели да сме 50-100 коли а ще има номера по големи от това въпроса е на нас да ни е хубаво малко започвате да ставате като някои други да се налага мнение и да се казва какво да се прави все пак излизаме да си трошим колите и цяла година ги подготвяме и накрая някой да ми казва какво как и кога малко започва да ми идва в повече
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа