Номера за събора

Започната от Pyrhel, 18 Юни 2013 01:40:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Иван Вълков

Аз предлагам като на "Бързи и яростни" с бял маркер на задното странично стъкло, да се напише номер и може би  съкратеното лого на клуба. Неудобството е че ще трябва един да пише върху стъклата и един да завежда номерата на лист или лаптоп или някакъв носител за да се знае кой с какъв номер е. Мисля че при този вариант проблем поне с  номерацията немя да има и всеки ще е с любимият номер.

п.п. И да допълня Влади....на събор като на събор ...и на състезание като на състезание без номера няма да е същото а все едно сме на регионална сбирка макар и на пистата. Лично мнение с което се надявам че няма да засегна никой

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

ffmk1l

На мен ми е все тая какъв номер ще сложа. Тая седмица ще пристигнат поредните ми джанти с гуми за мъгла (rofl), смятам да покарам малко.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Bobi

Влади,не съм имал за намерение да налагам мнение, просто споделих какво мисля. Ако си го разбрал така, се извинявам. Знаеш, че много ви се радвам и кефя на ентусиазма и изпитвам уважение към всичко, което правите. За мен такива работи като номера или лайсни за номерата не представляват предмет на интерес. Поради тази причина не взимам участие в решенията за тях. Още веднъж казвам, че не съм искал да налагам мнение, просто казах на глас какво мисля.  (beer)

deshi

Спокойно,  Владо едва ли е имал пред вид че някой налага мнение, Боби нормално е като има организация с много хора всеки да талкува изявленията  по различен начин ... мисля че никой не  е искал да обиди някой или да налага мнение
аз лично смятам че дори и варианта с маркера и задното стъкло не  е лош...  все пак не сме милионерски клуб и отиваме да караме а не да правим драг с бутане ...
аиде чиърс и всеки като се изнерви да си представи момента в който влиза на кроасана и дава `` СИЧКАТА ГАЗ``
мисля че всички за това се борим ...
Грозен си кат` OHC  .....

hotblooded

Може мадамите да пишат номерата с червило отвън на джамовете :)

deshi

Pyrhel

Мадами ли? Едва ли, но поне някой ще си носи червилото (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

toretosz

Ще има аз гарантирам за 3 от Стара Загора Ка,Пума и Ескорт.последната ще ми кара гумите.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

hitrata_lisi4ka

Е браво! Аз да не съм мъж бе :D
Искам нещо русо, може и метла!

deshi

Емм то ще има още ама ще идват с пежо като тебе

Виктор Велев

+ oще една с Мондеото ми  ^-^

ffmk1l

Ще направя опит да придумам жената да дойде. ^-^

hitrata_lisi4ka

Накрая да не стане, женските да сме повече от вас :D
Искам нещо русо, може и метла!

Pyrhel

Да разделя темата - "с/без женско"? :D
Аз тая година коври няма да водя, вместо да ми пречат - майната им :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

G_o_c_e_v

Водете - НЕ водете когото си искате, Аз ще доведа наследника, че да почва да прихваща от Форд сектата :D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

deshi

Се си мисля че след точно един месец по тва време ще сме налазили скарата и бирата :)

vladi tanev

така си мисля и аз Гео и едва ли на някой ще му е до жени  :D  ама пък и без тях не става
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Илко

Здравейте  колеги   някой  ако иска моя номер 123  му  го  преотстъпвам  колата  ми е под въпрос  за  събора  аз  ще съм  там . Ако ми оправят колата  ще  карам с  какъвто и да е номер. Силно се  надявам  колата  ми да  е  на  линия  до  тогава.
Илко

kenwood

Ако е свободен искам да съм с номер 088.

hotblooded

ffmk1l

004, ако е свободен за мен.

B.Stoilov

И какво сега? Ще има ли номера за тези дето само ще гледаме или не?

Bobi

Номера ще има за всеки желаещ.  (beer)

Divane 777

За догодина да ми пазите  № 777    8)  моляяяяяяяя

Виктор Велев

Цитат на: Divane 777 в 26 Август 2013 15:47:23
За догодина да ми пазите  № 777    8)  моляяяяяяяя
хaх сaмо aко мен ме нямa ;)

Divane 777

Само ще се сбиеме ми се струва...  >:(

Виктор Велев

Ако искаш може да премерим сили на събора ако ме биеш в която и да е дисциплина ти го отстъпвам  :-\

Divane 777

??? ами.... греда... нищо де ... има време за догодина ще измислиме нещо...   :-\

Виктор Велев

Имa много време до догодинa с моето кaрaне е много вероятно колaтa ми дa не издържи до тогaвa тaкa че нищо не се знaе !

mitaka25

И в крайна сметка 666 свободен ли е?Ако е свободен го искам аз.