B-Max? Някой?

Започната от imarh, 10 Юни 2013 20:04:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

imarh

Тъй като се води MPV, значи тук. Та някой(по възможност мин. с едно дете) с лични впечатления от въпросния миниван?

Bobi

Колега, малко вероятнo е да намериш собственик /все още/, но ти препоръчвам да прочетеш чужди форуми. Опасявам се, че ще останеш разочарован от написаното в тях, в частност с немалкото инженерни недосмислици и заводски проблеми като - отвяряне на задните стъкла, когато автомобилът си пожелае, влизане на вода, заради някаква недосмислица с някаква пластмаса, провисване на тавана на мястото, където се съединява с предното стъкло, наслояване на прах и мръсотия между пластмасите на страничните стъкла ,заради инжерена грешка ( признато от Форд), дебелите пластмаси около вратите падали с докосване с ръка и т.н.. Това са само някои от нещата, от които се оплакват МАСОВО хората, а не са единични случаи...
Лично за мен, според прочетеното, Б-Макс има всички перспективи да стане провален модел...

Dmitarcho

На рекламата по телевизора ми изглещаше симпатичен .. но на живо ми се стори прекалено малък, очаквах да е по-голямо возилото.
Ръца Пръца