Форд Сиера (Трансформация)

Започната от Nakataaaa, 21 Май 2013 14:28:38

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Nakataaaa

Здравейте и от мен колеги !!! ^-^ Реших да пусна една темичка за моята Сиерка  8) Та ето от къде почна всичко  ^-^ Колата беше на баща ми докът не навърших 18  :D

Сиерката беше с 1.6i ето и малко снимки ----> 

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Bobi

Добре дошъл! Да се слушате взаимно :)

SICKandPROUD

Супер е колицата, може да заповядаш на някоя от срещите в Димитровград за да е видим на живо...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

deshi

Moжеше да и бутнеш един зетек щом си бил с CVH
Грозен си кат` OHC  .....

Nakataaaa

Цитат на: deshi в 21 Май 2013 19:09:31
Moжеше да и бутнеш един зетек щом си бил с CVH

Обмислял съм го и този вариант колега но болния ми мозък е замислил други идеи  :-\

Nakataaaa

Цитат на: SICKandPROUD в 21 Май 2013 17:50:08
Супер е колицата, може да заповядаш на някоя от срещите в Димитровград за да е видим на живо...

Благодаря колега с удоволствие ще дойда на няква от вашите срещи намери ме в skype n.4olakov  ^-^

Nakataaaa

Както видяхте минах на 2.0i DOHC  ^-^  с тая скоростна с олекотения маховик и тоя диф се получи неочаквано добра комбинация   :o  8)
Реших да я пипна и външно  ^-^ намерих РС прагове коси решетка и РС крило  8) ---- >

Също реших и да вкарам малко екстри  ;D ел стъкла централно с аларма  ^-^ ---- >

Беше голямо шоу докът ги сложа  :)) 2 дена работа  :))

Ето и едно видео !!! http://vbox7.com/play:8c754d2e7b

Виктор Велев

Най на края да си пуснеш и ти темичка тук,добре дошъл ще видиш че тук си е друга бира ! ^-^

vladi tanev

поздравление за хубавата сиерка и за избора на мада факен двувалкен (мотора) и добре дошъл
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

michael_cool

Добре дошъл и от мен ... тук е мястото за споделяне на инфо  ;D
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост!

Nakataaaa

Цитат на: michael_cool в 23 Май 2013 11:34:20
Добре дошъл и от мен ... тук е мястото за споделяне на инфо  ;D

Да и аз така мисля  ^-^ ето и малко глезотйки ----> дневни светлини  http://zazoooouuuu.snimka.bg/automobiles/ford-sierra.746369.30811541
малко музика http://zazoooouuuu.snimka.bg/automobiles/ford-sierra.746369.30811543

Също и едно ксенонче  ^-^ ^-^

Nakataaaa

Цитат на: Nakataaaa в 22 Юни 2013 21:24:16

Да и аз така мисля  ^-^ ето и малко глезотйки ----> дневни светлини  http://zazoooouuuu.snimka.bg/automobiles/ford-sierra.746369.30811541
малко музика http://zazoooouuuu.snimka.bg/automobiles/ford-sierra.746369.30811543

Също и едно ксенонче  ^-^ ^-^

Здравейте колеги време  е да обновя темичката  ^-^

На събора понеже малко я понагрях се наложи да я "оперирам" малко  (rofl)
та реших защо да не я зарадвам с една глава РС 2000 16в   8) стигна се и до смяна на сегменти за мое щтастие биелни и основни лагери са били сменяни от предишния собственик  :o

Виктор Велев

Супер доколкото знaм ще ти трябвa и електроникa от рс

Racinga

Супер е сиерата, дано всичко да върви както трябва към крайния резултат. И в скоро време да седиш в удобна рекаро седалка  ;D

Nakataaaa

Честита Нова Година колеги !!! Та малко да раздвижа темата ето малко развитие от миналата година  (rofl)

Сдобих се с подлакътник  ^-^  доста си поиграх докът го сложа с тая ръчна но стана ще претърпи и още промени но за сега толкова  ;D

Също така и една броня за която повечето от вас може би няма да одобрят   ::) но на мен ми хареса как стои  ^-^

Бронята има забележки но цяла зима нямам друга работа  :D

opex

Пусни една снимка в профил на колата :) Малце е оувъркил бронята, но като има и прагове все пак е по-добре, пък и като оправиш провисването и фугите сигурно още по-добре ще застане.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ihovahi

Айде честито :) Друго си е с подлакътник нали  8)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Nakataaaa

Цитат на: opex в 01 Януари 2014 18:39:54
Пусни една снимка в профил на колата :) Малце е оувъркил бронята, но като има и прагове все пак е по-добре, пък и като оправиш провисването и фугите сигурно още по-добре ще застане.

Да колега и аз Мисля така като се барне малко ще стане и лятото кат му сложа едни джанти и едни фланци трябва да се получи  :-[

Nakataaaa

Здравейте колеги !!!
Както знаете щях да слагам РС глава на мойто Сири  ^-^ и след доста ходене по мъките вече е на лице !!!  С огромното съдействие на ВЛАДО ТАНЕВ !!!  (fri)

Ето и какво създаде бай Владо за термостатното тяло  ^-^  :o

Също и всмукателя !!!

Аааа ето как изглеждат заедно  8)

И така стигна се до сглобяването е преди да я сглобим Владо ми каза че веригата е за смяна ама аз нали искам да и чуя гласа реших да я съберем така  :)) събрахме я запалихме я и както си работеше угасна палим и какво да чуем 3 цилиндрова РС-ка  :'(
Моята глупост ми коства ударени клапани  :'( разминах се с 2 клапана ..... но от едно страна добре че стана така оказа се че и клапаните не са напастнати  :o

ето и главния виновник ----->

Малко клапани напасвам Аззззз  :D

Иииии вече събранааа  ^-^ ^-^ ^-^

Да е жив и здрав ВЛАДО ТАНЕВ да живеее поне още 100 годинки да ни помага !!!  ^-^ Благодарности !!!

rosen700

Тръпка си ми беше Сиерата...........с това задно предаване (но не казвай на никой  ^-^) ..............със здраве да си я караш колега и най-вече безаварийно.
С тази кола съм се заклел да съм шофьор, не монтьор......и така ще бъде!

Bobi

Браво! С постоянство и желание няма невъзможни неща. Евала, момчета!

toretosz

Наистина малко неприятни моменти имаше но за крайния резултат си струва .Надявам се скоро да я подкараш.Че вече ги бъркаме тея 3 черни коя на кой беше  (rofl)

сложи и една снимка на плаца за спомен.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Nakataaaa

:)) Да доста пъти се пробвах до отключвам твоята  (rofl)

Специално за Цанко Златев  8)

Почти като на Цанко ъгъла докарвам  (rofl) (rofl) (rofl)

viksata

Радвам се че е станало та дори и с проблеми  (thup)

Снимай да видя как стои изпускателя.....

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

toretosz

Качи снимки на мотора и клипче  (race).Смени и името на темата вече си горд собственик на  Ford Sierra RS2000.Втора  или третата в БГ.Честито
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

vladi tanev

Радвам се че всичко вече е наред и върви то големи ядове и проблеми бяха докато я подкараме ^-^  дано вече няма проблеми и само каране  (race)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Nakataaaa

Ето и обещаните снимки за Viksata  ^-^ ще трябва да се преправя но всичко с времето си  :-\

Nakataaaa

Цитат на: toretosz в 07 Февруари 2014 21:06:41
Качи снимки на мотора и клипче  (race).Смени и името на темата вече си горд собственик на  Ford Sierra RS2000.Втора  или третата в БГ.Честито

Готово  :D

https://www.facebook.com/photo.php?v=818145491544393

Nakataaaa

Цитат на: vladi tanev в 08 Февруари 2014 08:16:46
Радвам се че всичко вече е наред и върви то големи ядове и проблеми бяха докато я подкараме ^-^  дано вече няма проблеми и само каране  (race)

Да имахме доста неприятности но стана добре че ме изтърпя  (rofl) (rofl) Вече и врътнах 400+ км  и за ся няма ядове  ^-^ ^-^