Черното комби

Започната от gsto, 13 Май 2013 23:09:26

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

gsto

В дилема съм  :D:

или това

С коя от двете решетки???
В началото черната много ми харесваше, но сега като гледам стари снимки....май с хромираната е по-добре?

ЕДИТ:
Поръчах предни амортисьори за колицата - Monroe, идват от Франция, така че да се надяваме да не са менте. А с тях май най-добре и тампоните на макферсоните да сменя, че не се знае.

Bobi

С черната е много по-добре според мен.

Pyrhel

По-лошо гледа с черната, с лъскавата е като нахилен циганин с тенекиени зъби (pwnd)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Backstage

Няма нищо за чудене тука....

viksata

Определено черната  (thup)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

ffmk1l

Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

tha22don

И аз съм за черната.

gsto

Цитат на: Pyrhel в 12 Юли 2013 00:02:23
...с лъскавата е като нахилен циганин с тенекиени зъби (pwnd)

(rofl)

Chr81

Ако търсиш излъчване на улегнал човек - хрома. Ако търсиш излъчване като минеш и всички да си мислят, че си тунинг маниак, някакъв "спортист" и да се чудят дали да пресекат пред теб, то черната. Аз съм за хрома.

ffmk1l

Цитат на: Chr81 в 12 Юли 2013 11:32:54
Ако търсиш излъчване на улегнал човек - хрома. Ако търсиш излъчване като минеш и всички да си мислят, че си тунинг маниак, някакъв "спортист" и да се чудят дали да пресекат пред теб, то черната. Аз съм за хрома.
Сори за спама, ама ти изкарваш едва ли не всеки тунинг маниак, че блъска пешеходци по пътеките. ;D
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Marlboro

През седмицата с хрома, събота и неделя с черната.  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Alexander

Определено черната
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

gsto

Супер!
Колеги, благодаря за мненията, от полза са ми!

Имам друг въпрос, така и така темата си е моя :) да ви питам нещо:
Виждам, че има супер много хора от форума, които пазаруват активно от ebay и други онлайн магазини.
Ще ми е много от полза, ако някой ме посъветва откъде да си намеря сивата платмаса около оригиналното радио, защото на моята има лепната някаква стойка за навигация и съм сигурен, че ако я отлепя ще стане мазало.
Търсих в ибей, търсих по БГ сайтове и нищо не намерих.
Само знам, че се води fascia radio нещо си, но нищо не излиза освен глупавите адаптери за aftermarket CD.

Ето, да добиете представа:

Bobi

Здравей, колега! Късно видях мнението ти за пластмасата около радиото... Така и така си решил да купуваш нова, защо не пробваш да я отлепиш? Аз съм почти убеден, че няма да й стане нищо... Вариантите за нов панел  са ибей или от морга.
За съжаление облите изпадат рядко и се иска постоянно дебнене. Търси : Ford focus mk2 stereo surround, fascia panel, fascia trim, centre console surround и подобни, че всеки ги пуска както му дойде.

gsto

Май ще го сваля и ако се нарани, ще пробвам или да го боядисам или да го облепя с фолио същият цвят.

Ето и малко ъпдейт по колата от днес...не е кой знае какво, но подобри много пътното поведение на колата(да не говорим, че моя ляв преден амортисьор беше изпуснал зловещо)
Амортисьорите ги поръчах от Франция, дано са качествени...като чувам мнения за Монро и ми настръхва косата:

Bobi

Не знам дали все още търсиш, но в ибей в момента на търг се продава най-готината конзола с карбоновия ефект.... Аз съм с такава и е страхотна!

Линк

gsto

Цитат на: Bobi в 04 Август 2013 23:59:49
Не знам дали все още търсиш, но в ибей в момента на търг се продава най-готината конзола с карбоновия ефект.... Аз съм с такава и е страхотна!

Линк

Мерси, ще се опитам да я отнеса :)

ЕДИТ:
Тия са луди, 30 паунда стигна почти цената...

gsto

Да взема да кача и аз някоя снимка на "КОМБИнацията": :))

gsto

Малко ъпдейт по темата:

От миналата седмица фокуса е със затапен ЕГР клапан.
Планката е от стомана и представлява това:

Впечатления след затапването на ЕГР-а...получи се ефекта WOW.
Все едно карам друга кола. Турбо лага(забиването за което говорих) в ниски обороти на 1-ва и 2-ра изчезна напълно, колата заработи по "спокойно", във вървежа и разхода не виждам да има разлика.

gsto

Исках да променя нещо по интериора на колата, защото сивите пластмаси ме дразнеха, а и имаха забележки.
Първо пробвах с нещо банално:

Резултата на ми хареса, затова купих праймър за пластмаса и един спрей черен лак и боядисах малко пластмасите.

gsto

Махнах надписите от багажника...

gsto

Малко километражи  :))

След дълго каране в ограниченията в Гърция:

И една снимка на точния момент:

Светна ми и чек-а на двигателя и след 100 километра изгасна...повече не се е показвал след това.

gsto

И две random снимки:

Колата след баня(не й се случва често). Снимката е с един нейн брат, който е зарязан на паркинга от година и половина и оттогава не е пален/местен. Звънях в полицията да питам да не е нещо крадена колата, но ми казаха, че трябва да пусна молба за проверка и да си платя 30лв. такса :)

Инцидентна среща с едно "бързо и червено":

Dmitarcho

Какъв е тоя разход 3.8 :D :D :D :D :D Браво ..  Добре,че си махнал карбоновото фолио ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

С черното е заспало около радиото!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

SICKandPROUD

Да, с черното е много по-добре.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Удо

Цитат на: gsto в 27 Юли 2014 13:46:22
Малко километражи  :))

След дълго каране в ограниченията в Гърция:...

Здравейте колеги, здравей и колега, чета ти постовете редовно... редовно съм из форума от 2 месеца откакто станах и собственик на Фокус 1, 6 TDCI, комби като твоето, но синьо. Та стана време и аз да се регистрирам и коментирам разхода ти, след възклицанието на колегата за 3.8/100. Седмица след като си купих колата отидох със семейството до Паралия Катерини, та това което исках да поделя е, че мен ми да де 3.4/100... определено останах доволен.

Dmitarcho

Как ги карате тея коли бе :) Продавам Мондеото и взимам един такъв Фокусник :) Браво за разхода - навремето Боби разправяше колко малку му гори Фокусника .. бял леко скептичен, но явно си миришат нафтата ;)
Ръца Пръца

Nebhotep

На борд компютъра много не вярвайте. То и мойта е показвала 5.4, но в действителност се оказа 5.8. Напълнете до горе, карайте поне 200-300 км.  и пак до горе. Ако докарате разход под 4.5 имате почерпка от мен.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

gsto

В интерес на истината, този разход беше засечен нарочно само при каране в Гърция.
За цялото пътуване, съм допълвал 2 пъти до горе и накрая сметката по колонка беше 4.6/100, а борда показваше 4.2/100.

Борда не показва 100% верни стойности, това е сигурно.