Поставяне на решетка с мигачи на мк1

Започната от fixmein45, 29 Април 2013 12:56:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

fixmein45

Здравейте,

Моля ако някой кара фокус с такива мигачи в решетката : http://prodavalnik.com/ford-fokus-na-chasti-usa-2-0-i21672887 да постне 1-2 снимки на това как точно са хванати мигачите. Смятам да слагам такива(тъй като ще слагам фарове без мигачи) и ме интересува дали мога да използвам моята решетка или трябва да слагам нова а и такива мигачи не намирам никъде. Тези от обявата им търсят 80лв за решетка + мигачите и ми се виждат множко.

whaaazp

Захващането на американската решетката е тотално различна до колкото съм на ясно и трябва преправяне дори за да я сложиш. /снимка/.

Имай предвид, че крушките /фасунгите/ най-вероятно са различни. В Америка стандартите са различни и намирането на крушки не е много лесно.

fixmein45

Благодаря за снимката колега!

захващането на решетката изглежда такова като на моята - поне по спомен. Иначе за крушките най-вероятно си прав. Дали обаче не може да се побългари и да сложа нормална фасунка?

Искаше ми се да направя това... ако това все пак отпадне като вариянт трябва да си търся нова броня с мигачи в нея и там да пускам кабели - става много сложно.

Ако има още някой който е правил такава магия да сложи мигачи в бронята да помага

Dmitarcho

Едва ли ще го намериш тук някъде. 100-тина долара... ще ти излезне да си го поръчаш ;)
Ръца Пръца

fixmein45

Има същите, които са 25 долара + 45 долара доставка. Ще потърся малко из моргите и ако не ще си взема такава от ebay. По-добре от колкото да дам 80лв за такава с оранжеви мигачи която е карана 10 години.

fixmein45

Малко светлина по темата - днес си поръчах такава решетка с бели мигачи от ebay за 71лв. Ще направя снимки като сложа новите фарове и решетка :)