Автомобилни щори

Започната от Vasilev, 13 Април 2013 22:28:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vasilev

Търся си щори за задните прозорци заради малкия, че много му пречи слънцето. Вече няколко месеца дебна в ebay и все не изпадат оригинални на прилична цена. Някой може ли да сподели какви щори ползва за колата и откъде ги е намерил. Такива лепки не ме интересуват:

Иска ми се нещо от този тип, но по-тъмно:

Добре би било ако някой знае място, където изработват по поръчка.

Alexi

това което показваш са оригинални щори които се прибират във вратата .. по скоро ти трябва нещо такова като за Фокус :

ceco.deyanov

Колега и аз си търсех такива щори за вратите но уви не намерих.
Не съм привърженик на лепките.
Открих преди време в продавалника оферта за изработка по размера на стъклото
но цена от 335 лв за две щори ме отказа.
Сега пак го търсих но я няма обявата.
Иначе съм със ел щора на задното.

supertorr

Слагай фолио за затъмняване

Vasilev

Alexi, не съм се изразил правилно. Търся тъмни щори с по-голямо покритие на стъклото, а не ония лепки, дето трябват по две на стъкло. Пуснал съм запитвания на няколко места. Ако обяват някаква прилична цена ще пиша. Илияне, не съм привърженик на фолиото :)

Dundee

Това, което показва Алекси е точно, каквото описваш че търсиш. Доста приличен ефект се получава - прилепват плътно по рамката на стъклото, защото са изработени за конкретния модел кола. Но не са евтини. Някой от форума беше попаднал на такива на добра цена в интернет - може да се включи тук за да ти покаже за какво става въпрос.

Bobi

Да, това съм аз. И са същите, които Алекси е показал. Ето така изглеждат :

Да ви кажа, това е една от най-добрите покупки, които съм правил за колата изобщо. Много съм доволен от тях.

Alexi

откога дебна такива за мондеото ама .. над 100 паунда са нови ..

Bobi

http://www.vanstyle.co.uk/shop/ford-c-2729_3040.html пускат големи намаления от време на време ( даже в момента имат), ама пак са по 60-70 лири, което ми се струва много. Аз ги набарах на търг за 20-тина лири.

Ето щори за Фокус 1, 5-врати , абсолютно същите като моите. В момента са намалени от 76 на 60 лири : http://www.vanstyle.co.uk/shop/shades-focus-door-1998-p-3064.html

Vasilev

И аз дебна за 20-30 паунда. 60 са ми много за щори.

Backstage

Колеги някой има ли идея дали има щори за мондео мк2 които се монтират така,че стъклото да може да се сваля....на детето много му пече отзад и трябва да сложа нещо,но искам да се отварят прозорците...

Bobi

pantata

Цитат на: Bobi в 02 Август 2013 04:09:20
Има, но за седан : http://www.uvcarshades.co.uk/privacy-shades-ford-mondeo-door-1996-2000-p-3051.html

За хетч са, отдавна и аз се оглеждам, но още не съм видял за седан.

Backstage

Значи за комби въобще и да не се надявам... :D

varby

,, Те това сътворих с щорите.Без да оставят следи след свалянето им.

Dundee

Откъде си взел голямата щора за задното стъкло?

varby

От магазин за авто-аксесоари в нашия град.Но ходих с рулетката докато намеря размера който горе-долу да ми върши работа.

Vanko

А не трябва ли да е леко трапецовидна за отзад?

Dmitarcho

Е трябва ... ако наринеш една камара пари за оригинални щори ;) Тези са някакви но-нейм, които горед доло пасват за дадения автомобил. И помеждодругото много добре се е получило ;)
Ръца Пръца

Backstage

като ги спуснеш не седят особено добре,но иначе като са прибрани е ок...на мен ми трябват само когато се вози детето...
такива щори има ли някъде по софия?

Иван Вълков

Авто щори ето след едно бързо търсене

п.п. .....не е в София но пък има онлайн поръчка ;D

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

Според мен щорите на колегата varby са станали наистина много добре. Браво, колега!
Backstage - ако наистина искаш щори, ще трябва да се примириш с прищявките, защото за Мк2 комби няма даже оригинални щори. Другият ти вариант е фолио. Изборът ти вече зависи от личните ти предпочитания и колко пари си готов да отделиш.

Backstage

Цитат на: Bobi в 04 Август 2013 04:02:40
Според мен щорите на колегата varby са станали наистина много добре. Браво, колега!
Backstage - ако наистина искаш щори, ще трябва да се примириш с прищявките, защото за Мк2 комби няма даже оригинални щори. Другият ти вариант е фолио. Изборът ти вече зависи от личните ти предпочитания и колко пари си готов да отделиш.
Точно за тия щори говоря...аз вече разбрах че за комби няма оригинални...продължавам да търся магазин в София щото искам да видя на място как се захващат щорите за вратата...от линка на Иван виждам че има такива с рапидки а тва не е вариант... фолито не е за мен...

Bobi

Да, най-добрият вариант е на място с рулетката... Както се казва " Око да види, ръка да пипне."  ;D

Тук гледа ли ?
http://www.avto.bim.bg/Sennici-Aksesoari_t341.html
http://eftini.com/avto-aksesoari-shtori-c-12_389.html
http://emk-33.com/shop/index.php?cPath=58_287

Сещам се за ул. Симеон, в частност магазин "АвтоМания" . Там е мнооого малка вероятността да нямат такива щори. Краен и най-сигурен вариант -> Илиенци

Bobi

Хайде на щорите!

Mondeo Mk3 Estate - 52 евро

Mondeo Mk3 Sedan/Hatch - 39 евро

Комплектите са без щори за задното стъкло, но според, особено тези за комбито, са перфектни!!!

Pyrhel

Не стават за центъра на града, нали Борко (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

НЕ!
Голи дупета не бива да се виждат през дупките.

sinnerman

Цитат на: Bobi в 14 Април 2013 18:24:59
Да, това съм аз. И са същите, които Алекси е показал. Ето така изглеждат :

Да ви кажа, това е една от най-добрите покупки, които съм правил за колата изобщо. Много съм доволен от тях.
От доста време  дебна за такива щори и не изпадат и това е. Не съм привърженик на затъмняване с фолио. И днес ги поръчах от Англия. Много ми харесват, а и ползите от тях са доста. Ще ги докарам с Gabco за 2.20 лв. ???. Обявиха ми цена от сайта www.carshades.co.uk  към 60 паунда доставка до Бг (rofl).

sinnerman

Щорите пристигнаха. Наистина си заслужават. Супер изработка.[attach=1]

sinnerman

Ето ги на колата.[attach=1][attach=2][attach=3]