Съединител фиеста

Започната от shalbau, 10 Април 2013 21:08:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

shalbau

здрасти колеги и моля да ме извините ако вече има такава тема но тъй като не намерих   решение от прочетеното до тук реших да пусна тема;та проблема ми е следният автомобила е Ford Fiesta 1.3 1993
година  и при тръгване при нормално пускане на съединителя  на първа между втора и трета предавка  се чуват някакви удари  а на четвърта и пета и задна ги няма ударите са доста силни цялата ситуация прилича все едно пускаш рязко съединителя съединителя е свалян в сервиз майстора каза че е здрав  после провериха скоростите и те неща мръднали каретата също са проверени,ако някой може да ми помогне ще съм му безкрайно благодарен  защото една камара майстори ми казват различни работи  и не могат да установят повредата само ми вземат парите, понеже съм нов пак се извинявам ако има такава тема.

TourneoRS

Тампоните на двигателя и скоростите проверени ли са ?
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

shalbau

не знам утре ще ида до сервиза да ги видя че колата е още в сервиз все пак благодаря за отговора  всяко мнение ще ми бъде от полза

momo76

Да проверят и дали са стегнати болтовете на предното магаре. Моята Фиеста от там блъскаше яко.

shalbau

мерси много колега единия тампон на скоростите се беше  скъсал смених ги и двата колата се оправи  тези смотаняци по сервизите нищо не разбират  разглобиха ми цялата колата за два тампона сега колата си върви нормално и нямам проблеми  само искам да попитам някой знае ли колко масло събират скороститe и какво е маслото вътре  колата е Фиеста 1.3 1993 година.

TourneoRS

По принцип всяка по- сериозна фирма която произвежда масла и компания си има онлайн каталог .. например този -

http://www.liqui-moly.com/liquimoly/web.nsf/id/pa_eng_oil_guide.html

дори във форума имаше такава тема .

Събира 3.1 литра , вискозитет 75W90 пълна синтетика .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .